Birlikspor taraftarını sevindirdi

TFF 3’üncü Lig 3’üncü Grup’ta mücadele eden Karacabey Birlikspor, sahasında Tekirdağspor’u 1-0 mağlup ederek, önemli bir 3 puan aldı. Karşılaşmayı Batuhan’ın golüyle 1-0 kazanan mavi siyahlılar, bu galibiyetle ligde bir basamak yükselerek 15 puanla 7. sırada yer aldı. Zafer sonrası taraftara koşan futbolcular, renkli görüntüler sergiledi.
M. Fehmi Gerçeker Stadı’nda oynanan mücadeleye Karacabeyliler yoğun ilgi gösterdi. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla ellerinden Türk bayraklarıyla stada koşan Karacabeyliler, 90 dakika boyunca Birlikspor’a tam destek verdi ve galibiyette önemli rol oynadı.
Lider Utaş Uşakspor’un Büyükçekmece Tepecikspor deplasmanında 1-0 kaybetmesi sonrası zirveyle puan farkını 7’ye indiren temsilcimiz, Play Off hattında yer alan en yakın rahibi Cizrespor ile de puanları eşitledi. Ligde şu ana kadar 5 galibiyet ve 5 mağlubiyet alan Birlikspor, oynadığı 10 maçta henüz beraberlik almadı.
Maçta önemli anlar
10’uncu dakikada Karacabey Birlikspor atağında Emre’nin ortasında ters bir vuruş yapan Yasin’in kafa vuruşunda top kale direğinden ceza sahasına döndü.
14’üncü dakikada Tekirdağspor’dan Emre’nin ceza sahası dışından sert şutunda top direkten ceza sahasına döndü.
15’inci dakikada Karacabey Birlikspor atağında Emre’nin ortasında ceza sahasında boş pozisyonda topla buluşan Batuhan, topu ağlar yerine auta attı.
27’nci dakikada Karacabey Birlikspor atağında ceza sahası içinde topla buluşan Batuhan, düzgün bir vuruşla topu filelere gönderdi: 1-0.
30’uncu dakikada Karacabey Birlikspor’da Ali’nin pasıyla ceza sahasında topla buluşan Batuhan, topa vurmak üzereyken son anda Yasin müdahale ederek topu kornere çeldi.
49’uncu dakikada ceza sahasında topla buluşan Emre’nin vuruşunda kaleci Onur, topu ceza sahasına çeldi.
62’nci dakikada Tekirdağspor atağında Oğuzhan’ın vuruşunda top auta çıktı.
81’inci dakikada Karacabey Birlikspor atağında Emre’nin vuruşu sonucu kaleci Onur topu kornere çeldi.
Karşılaşmada başka gol olmayınca Karacabey Birlikspor, Tekirdağspor’u 1-0 mağlup etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.