Vapur ve yönetimi veda ediyor!

 
Karacabey Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Vapur, yönetim kurulu olarak 05 Şubat 2012 tarihinde yapılacak kongrede aday olmayacaklarını duyurdu.
27 Eylül 2011 tarihinde gerçekleştirdikleri Yönetim Kurulu Toplantısının ardından böyle bir karar aldıklarını belirten Vapur, bu görevi daha iyi yapacak kişilerin önünü kesmemek amacıyla aday olmayacaklarını açıkladı.
Göreve geldikleri 28 Şubat 2010 tarihinden itibaren Fenerbahçe için çok çalıştıklarını kaydeden Başkan Vapur, “Geçen 2 yıl boyunca Karacabey FB Taraftarlar Derneğini en iyi şekilde temsil etmek için çok mücadele verdik. Ancak son yaptığımız yönetim kurulu toplantısının ardından önümüzdeki kongrede aday olmayacağımız yönünde karar aldık. Bu kutsal görevi bizlerden daha iyi yapacak arkadaşlarımızın olduğuna inandığımız için devam etmeyeceğiz. Bu konuda kimsenin önünü kesmek istemiyoruz. ‘El elden üstündür’ düşüncesinden hareketle, bu konuda erken açıklama yapmamızın nedeni aday olacak arkadaşlarımızın 4 ay önceden yollarını açıp çalışmalarına başlamalarıdır.
Şu an için ilk aday Oktay Sonsuz arkadaşımızdır. Diğer adaylara da bol şans diliyorum. Yolları açık olsun. FB Derneğine başkan kim olursa olsun, bizlerin gösterdiği özveriden daha fazlasını sergileyeceklerinden kuşkumuz yoktur. FB Derneğine en iyi şekilde sahip çıkacaklardır.
Başkan kim olursa olsun, desteğimiz sonsuz olacaktır. Bizler için önemli olan kimlik değil, FB Derneğidir. Başkanlığım süresince bir hatam olduysa tüm üye ve taraftarlarımızdan af diliyorum. Hakkınızı helal edin.
Önümüzdeki kongremiz 05 Şubat 2012 Pazar günü saat 13.00’te Drama Mahallesi 125 Sokak No:16’daki dernek binamızda yapılacaktır. Tüm üyelerimize bu konuda yine bilgi verilecektir. Kongrede aday olan arkadaşlarımıza şimdiden başarılar diliyorum.
Bu arada, tüm taraftarlarımızı 01 Ekim 2011 tarihinde oynanacak Fenerbahçe-İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçına davet ediyoruz” şeklinde sözlerini noktaladı.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.