Van’dan İMKB’ye duygu yüklü mektup!

 

Taşlıçay İlköğretim Okulu Okul Öncesi Öğretmeni Gözde Yılmaz’ın kaleme aldığı mektubunda şunlar dile getirildi; “Küçüklüğümden beri ‘Ne olacaksın büyüyünce?’ sorusuna verdiğim tek yanıttı öğretmen olmak. Şu an üç aylık bir öğretmenim. Mesleğimin daha çok başındayım. Ama iyi ki bu mesleği yapıyorum.

Doğuda öğretmen olmak çok ayrı bir duygu. Yaşanan o kadar zahmete rağmen sınıfıma girip o minik çocuklarımın ‘Öğretmenim!’ diye seslenişleri onların gözlerindeki o ışık inanın unutturuyor her şeyi. Sınıfıma ilk girdiğim gün boş sınıfla karşılaştığımda çok üzülmüştüm. Ancak, her zaman olduğu gibi canım öğretmenlerim koştu yine yardımıma. Bu vesileyle İMKB Kız Teknik ve Meslek Lisesi’nin başta öğretmenleri olmak üzere tüm personeline ve öğrencileri kardeşlerime yaptıkları kırtasiye ve kitap malzemeleri için sonsuz teşekkür ederim.

Hakkınızı ödeyemeyiz. Bizleri burada yalnız bırakmadığınız için size ne kadar teşekkür etsek azdır. Okul müdürüm, öğretmen arkadaşlarım, ben ve çocuklarımız size kucak dolusu sevgiler yolluyoruz. Çocuklarımın oyuncaklarını ellerine aldıklarındaki heyecanlarını, mutluluklarını resimlerde göreceksiniz. Her şey için çok teşekkür ederim.

İMKB olarak, duygu yüklü mektubuyla teşekkürlerini ve sevilerini ileten öğretmenimize bundan sonra da yanlarında olacağımızı bilmesini isteriz. Oradaki çocukların heyecanını ve sevincini görmek en büyük dileğimizdi. Yolunuz açık olsun öğretmenlerim.”

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.