Vali’nin “Sanayi ilerleyecek” sözleri kafa karıştırdı

Mustafakemalpaşa Kaymakamı Kazım Karabulut ile Belediye Başkanı Sadi Kurtulan’ı dün makamında ziyaret eden Bursa Valisi Şehabettin Harput’un “Geleceği parlak bir ilçede yaşıyorsunuz. Burada sanayinin ilerlemesi için elimizden geleni yapacağız” sözleri, Mazinç karşıtı çevrecileri tedirgin etti.
            Göreve yeni başlayan Kaymakam ile yeni seçilen Belediye Başkanı’nı ziyaret etmek için geldiğini belirten Vali Harput, “Türkiye hızla büyümektedir. Yakın zamanda ekonomik krizi de atlatacağız.     
Mustafakemalpaşa’nın insanları çok uyumlu. Mustafakemalpaşa büyük ve geleceği parlak bir ilçedir. Mustafakemalpaşa sanayisinin ilerlemesini, “Kalkınma Ajansı”nden sağlayacağız. Devlet bize bu imkanları tanıyor” dedi.
            Kaymakamlıktan sonra Belediye’ye uğrayan Harput, Başkan Kurtulan’ın sunduğu Suuçtu, Tümbüldek ve Kent Meydanı projelerini inceledi.       
            Sadi Kurtulan’a güvendiğini ileri süren Vali Harput, teşekkür ettikten sonra Mustafakemalpaşa’nın geleceğinin çok parlak olduğunu söyledi.
            Vali’nin rüzgar gibi gelip. Sessizce geçtiğine dikkat çeken Marzinç karşıtı çevreciler ise, “Sanayi ilerleyecek” sözlerinden “Tehlikeli Atık Projesi” ne göz mü kırpılıyor? Üstü kapalı mesajlardan tedirgin olduk. Bunlara açıklık getirilsin” diye konuştu.
 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.