Hükümet Konağı’nda tatlı telaşe

Nüfus, Tapu ve Kadastro taşınıyor:
Karacabey’de Adliye’nin Gazi Mahallesi’ne yapılan görkemli binasına yerleşmesinin ardından Nüfus ve Tapu Müdürlüğü ile Kadastro Şefliği, Hükümet Konağı’na taşınıyor.
            Kaymakam Dursun Balaban’ın bizzat takip ettiği çalışmalarda, boşalan yerlerde boya ve tadilat çalışmalarına hız verildi.
            Bayramın ardından Hükümet Konağı’nda hizmet vermesi planlanan Nüfus ve Tapu Müdürlüğü ile Kadastro Şefliği’nin bu şekilde daha etkin hizmet vermesi amaçlanıyor.
            Yer değişikliği vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.                      
Nüfus ve Tapu Müdürlüğü’nün Hüseyin Oruç Düğün Salonu yanındaki Belediye İşhanı’nda bulunmasının zorluğundan yakınan vatandaşlar, bu şekilde işlemlerini daha rahat yaptırabileceklerini söyledi.
            Hükümet Konağı’nda bulunan Çay Ocağı’nın düzenleneceğini ve orada hizmet veren İlk Adım Bürosu, Dernekler, Sivil Savunma Müdürlüğü ile Özel İdare’nin aşağı kata ineceğini belirten Kaymakam Dursun Balaban, Nüfus ve Tapu Müdürlüğü’nün üst katta çalışmalarını sürdüreceğini dile getirdi.
            Kaymakam Balaban ayrıca, Hükümet Konağı girişinde yer alan kamelyanın ise yıkılarak, orayı yeşil alana dönüştüreceklerini sözlerine ekledi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.