Vaillant Karacabey’de

Vaillant Karacabey’de
Karacabey Vaillant yetkili satıcısı Has Mühendislik kombi, klima ve ev ürünlerini tüketicilerin hizmetine sundu.
Şofbenin, termosifonun ve kombinin yaratıcısı Vaillant 1874 yılından bugüne 130 yılı aşan tecrübesiyle teknolojisini sürekli geliştirirken, sektörde de her zaman ilkleri yaratmaya devam ediyor.
Satılan cihazı montaj hizmetiyle birlikte sunan Karacabey Has Mühendislik, farklı teknik servis anlayışıyla müşterilerinin memnuniyetini ön plana çıkarıyor. Has Mühendislik şirketinden Alpay Erbaş ve Atakan Emrik, “Has Mühendislik, teknik kapasitesi yüksek, eğitiminden geçen ve sertifikasını alan personeliyle Karacabey’lilerin hizmetinde. Has Mühendislik olarak, verdiğimiz tüm hizmetlerde “Müşteri Memnuniyetini” hedefleyen bir anlayışa sahip olduğumuzdan; devreye aldığımız her cihazda sistemi bir bütün olarak değerlendirip kombinin yanında tüm sistemin sorumluluğunu da almaktayız. Sadece kombiye değil, tüm sisteme 2 yıl garanti veriyoruz.
Kendi bünyemizde sunduğumuz teknik servis hizmeti ile tüketicilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlarken Vaillant, teknik servis personeli ile yüzde yüz tüketici memnuniyetini sağlamak için 7 gün 24 saat çalışıyor. Bugün, gerekli tüm donanıma ve yedek parça stoğuna sahip mobil Vaillant yetkili servisleri müşterilerimize tam zamanında ve yeterli hizmeti vermektedir. Başka bir satıcıdan aldığınız ürünler yetkili satıcının onayı olmadan garanti kapsamına alınmamaktadır. Ayrıca cihazlarda bulunan chip sadece Vaillant teknik servislerinin cihaza müdahale etmesine izin veriyor. Vaillant ürünlerini yakından tanımak ve bilgi almak için Güncü aralığındaki Has Mühendislik yetkili satıcısına başvurabilirsiniz” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.