Vah halinize vah!

Başkan Koç’tan Borsa ve 3 CHP’li üyeye eleştiri:
Karacabey Belediye Başkanı Ergün Koç, Ticaret Borsası ve son meclis toplantısında yeni Devlet Hastanesi ile ilgili “Çekimser” oy kullanan CHP’li Meclis Üyeleri; Bülent Fıçıcı, Fatma Mendeş ile Gönül Avil’i anlamakta güçlük çektiğini belirtti.
            İlk olarak Ticaret Borsası’na eleştirilerini sürdüren Başkan Koç, “Karacabey’i bir nebze olsun düşünüyorlarsa, bu heyecana katılsınlar. Yoksa yaya kalırlar” dedi.
            Sonucun olumsuz olması durumunda Belediye’nin tüm yasal olanaklarını seferber edeceğine işaret eden Koç, “Onlar bu işi ne kadar zorlaştırırlarsa, biz de o kadar düğüm atacağız. Bunun önünde kimse duramaz. Söylediklerim tehdit olarak algılanmasın. Karacabey dışında bir şey istemiyoruz. Kimseyi ve hiçbir kurumu siyasetin içine sokmaya da çalışmıyoruz. Ancak, toplumun hak ve çıkarlarına göre hareket edilmesi gerekir. Bizler kurumlara saygılıyız. Onları yıpratmak gibi bir düşüncemiz yok. Kurumlar bakidir. Geçmişte olduğu gibi, bugün ve yarın da hep olacaklar. Şu unutulmasın ki, kimsenin ego ve kaprislerine o kurumlar terk edilemez. ‘TOBB’u taça atmasınlar. Bu hizmeti engelleseler de bazılarının akılları ve entrikaları Ergün Koç’un gücüne erişemez” diye konuştu.
            Belediye Başkanı Ergün Koç, son meclis toplantısında, Ticaret Borsası’ndan yeni Devlet Hastanesi için talep edilen arsada olumsuz bir yanıt gelmesi durumunda Belediye tarafından satın alınmasıyla ilgili “Çekimser” oy kullanan CHP’li Meclis Üyeleri; Bülent Fıçıcı, Fatma Mendeş ile Gönül Avil’in Karacabey sevgisinden kuşku duyduğunu belirtti.
            CHP’li üyelerin neden çekincede kaldıklarına anlam veremediğini dile getiren Koç, “Hangi düşünce ve mülazalarla tereddütte kaldılar? Bu çok acı bir durumdur. Karacabey’i herkes sever ancak bu kuru kuruya olmaz. Belli kriterleri göstermek gerekir. Sevmeyi irademizle ortaya koymalıyız. Bununla siyasi ego ve ihtiraslarını gideren herkese, ‘Vah Vah’ diyorum” şeklinde sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.