Uyuşturucudan kurtulan gençler iş istiyor

Karacabey Roman Kültürü Yaşatma ve Eğitim Derneği üyesi gençler, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek iş talebinde bulundu.
Yaklaşık 15 genç, Dernek Başkanı Erkan Bağlamacı ile beraber Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret etti. Bağlamacı, “Bu gördüğünüz gençlerin hepsi uyuşturucu kullanıyordu. Hiçbir baskı olmadan, kendi kendilerine bu illetten kurtulma kararı aldılar. Şimdi hiçbiri uyuşturucu kullanmıyor. Bunun karşılığında kendilerine iş verilerek takviye olunmasını istiyorlar. ‘İşimizde gücümüzde olursak ekmeğimizin derdine düşeriz. Kötü alışkanlıklardan kurtuluruz’ diyorlar. Başkanımız esasen bizleri yakından tanıyor. İlgi ve alakasından memnunuz. Şu anda kendisinden bu gençlerin uygunsuz yola bir daha düşmemeleri için bize fırsat vermesini talep ediyoruz” dedi.
Başkan Ali Özkan, gençlerin bu örnek davranışını yürekten desteklediğini ortaya koyarak , “Bu davranışınız takdire şayan. Gerekli yerlerle bizzat konuşup, elimden gelen desteği vereceğim. Uyuşturucu tüketimini azaltmak ve satışının önüne geçmek için bu fırsatı herkesin değerlendireceğine eminim” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.