Uyuşturucu belasının son kurbanı Doğancan oldu

Karacabey’li 23 yaşındaki Doğancan Sır, uyuşturucu belası yüzünden yaşamını yitirdi. Geçtiğimiz Salı günü Doğancan Sır, Mecidiye Mahallesi’ndeki bir metruk binada hareketsiz yatmış halde bulundu. 112 Acil Ekipleri’ne haber verilmesinin ardından Sır, Karacabey Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın talihsiz genç kurtarılamadı. Genç Doğancan’ın uyuşturucu aldıktan sonra dengesini kaybederek düştüğü ve kafasını sert bir yere vurmuş olabileceği öğrenildi.
Genç yaşta yaşama veda eden Doğancan Sır’ın bu talihsiz ölümü, başta ailesi olmak üzere, yakınları, sevenleri ve tüm Karacabey’i yasa boğdu. Karacabeyliler bir genci daha uyuşturucuya kurban vermekten dolayı öfke kustu. Uyuşturucu ticareti yaparak gençleri zehirleyenlere lanet okuyan Karacabeyliler, “Gençliğinin baharındaki Doğancan Sır kardeşimizi uyuşturucu illeti yüzünden kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Artık analar ağlamasın, gençlerimiz de ölmesin. Ne kadar keskin ölümler yaşansa da, çeşitli mücadele yolları geliştirilse de, uyuşturucu belası canımızı, canlarımızı yakmayı sürüyor. Çocuklarımızın geleceği tehlike altında. Yaşamlarımızı gözümüzü bile kırpmadan feda edebileceğimiz evlatlarımızı, uyuşturucuya artık kurban etmeyelim. Uyuşturucu ticareti yapanlar en ağır cezalar almalı. Biz bu belanın, bu şehirden, kısacası bu kardeşlerimizin üstünden yok olup gitmesini istiyoruz” dedi.
Sır Ailesi’nin tek çocuğu olan Doğancan , Çarşamba günü Haşim Onur Camii’ndeki cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında 2 No’lu Şehir Mezarlığı’nda toprağa verildi.

One thought on “Uyuşturucu belasının son kurbanı Doğancan oldu

  • burak.sag25@outlook.com'
    5 Şubat 2018 tarihinde, saat 09:24
    Permalink

    doğanım kalbimizdesin rabbim mekanını cennet eylesin ailene sabırlar versin can doğanım :(((

    Yanıtla

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.