Üye değilsem, nasıl yönetici oldum?

Adem Ergün’den ilginç açıklama:
AK Parti delege seçimlerinde ilginç bir gelişme yaşandı. Üye olmadığı gerekçesiyle oy kullandırılmadığı görülen Adem Ergün, ilginç gelişme karşısında şaşkınlık yaşadığını ileri sürerek, AK Parti yöneticilerini suçladı.
            2003 yılından beri AK Parti Emir Sultan Mahallesi’nde temsilcilik yaptığını, Adem Surguç ile son olarak da Mustafa Çelik’in başkanlığını yaptığı yönetimlerde yer aldığını ileri süren Adem Ergün, “Şaşırmamak elde değil. ‘Üye değilsin’ diye oy kullandırılmadığım partide nasıl oluyor da yıllardır yöneticilik yapabiliyorum.
            Kimlik numaramın bilgisayar sistemine yanlış bildirilmesinden dolayı üyeliğimin düşmüş olduğu söylendi. Doğru olabilir. Ancak bu hatanın beni yönetici yaparken ortaya çıkarmayanlardan kaynaklandığını düşünüyorum.
            Bu hatayı ortaya çıkaracak olanlar da beni yönetici yapan başkanlardan kaynaklandığını söyleyebilirim” dedi.
Üye listeleri gizlendi mi?
Üye olmadığı için delege seçimlerinde oy kullanamayan Adem Ergün, özellikle Çelik yönetimini usulsüzlük yapmakla eleştirdi.
            Delege seçimlerinde üye listelerinin askıya çıkarılmadığına dikkat çeken Ergün, tüzük kurallarına uyulmadığını söyledi.
            Adem Ergün, “Üye listeleri askıya çıkmazsa, kimlerin oy kullanacağı nasıl belli olacak? Ben üye miyim nereden öğreneceğim?
            Tüzüğümüz ihlal edilmiştir. Delege seçimlerine katılmam antidemokratik uygulamalarla engellendi. Tüzüğümüzün kongrelerle ilgili yönetmeliğinin 30. maddesi açıkça çiğnendi” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.