Uyanın milletim!

BBP İlçe Başkanı Toprak, son 3 ayda 57 şehit verildiğine dikkat çekti:

Karacabey Büyük Birlik Partisi Başkanı İzzet Toprak, Türkiye’nin son 3 ayda 57 şehit haberleriyle sarsıldığını belirterek, “Bu şehitlerin hesabını kim verecek?” diye sordu.

Toprak, son olarak Diyarbakır’ın Lice ilçesinde, menfeze konulmuş patlayıcının askeri bir aracın geçişi sırasında patlatılması sonucu şehit olan Astsubay Çavuş Selman Aksu ve er Kadir Kayıkçı için yayımladığı mesajında; 28 yıldır bir türlü bitirilemeyen, bitirilmek istenmeyen terör saldırılarında Türkiye sathında 'Acı düşmemiş' bir hanenin kalmadığına dikkat çekti.

BBP İlçe Başkanı İzzet Toprak, yayımladığı mesajında şunları kaydetti; “Geçenlerde yine kana doymaz ‘Ateist-İslam’ düşmanı katiller tarafından iki Mehmetçiğimiz dağa kurulan kahpe ve kanlı tuzak sonucu Hakka yürümüştür. ABD'nin, AB ve İsrail'in taşeron örgütü-maşası PKK adlı güruh elbet döktüğü kanda boğulacak ve cenab-ı hakkın inayetiyle hakikat galabe çalacaktır. Aziz şehit iki Mehmetçiğimize idrak etmekte olduğumuz mübarek Ramazan-ı şerif hürmetine Cenab-ı Allah'tan rahmet ve mağfiret, ailelerine ve şanlı Türk Silahlı Kuvvetleri'ne, Aziz Türk milletine başsağlığı dileklerimi bildiririm.”

Son 3 ayda 57 güvenlik görevlisinin şehit edildiğini ve çok sayıda askerimizin de yaralandığını kaydeden Toprak, “Bu 57 ana kuzusunun hesabını kim verecek? Bu sönen ocaklara kim bakacak? Ramazan ayında bile kan dökmeye devam ediyorlar. Yeter artık yeter. Uyanın milletim! Bu dünyada her şey para değil, manevi değerlerimize, namusumuza, canımıza sahip çıkma zamanı geldi de geçiyor bile. Allah kimsenin başına böyle acılar vermesin. Gözümüzü açmak için kardeşlerimizin ölmesi mi lazım, adamın adamı olmayalım davanın adamı olalım” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.