Üretim Kurultayı bugün yapılacak!

Aydınlık Gazetesi’nin yurt genelinde düzenlediği Üretim Kurultaylarının, Bursa bölümü bugün yapılacak. Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’ndaki kurultay 13:45 ila 17:30 saatleri arasında gerçekleşecek. Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Müdürü M. İlker Yücel kurultay hakkında bilgilendirmede bulundu.
Yücel, “Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Konferans Salonu’nda yapılacak kurultayın davetlileri arasında Bursa Valisi Yakup Canbolat, Bursa Büyükşehir Belediye ve İlçe Belediye Başkanları,Siyasi Parti Başkanları, SİAD,İKAD,UİB Başkan ve yöneticileri ile Bursa Akademik Odalar Birliği yer alıyor.
Kurultaya Özdilek A.Ş Hüseyin Özdilek, Durmazlar A.Ş. Hüseyin Durmaz, BUMİAD Başkanı Orhan Efe ve UMSMİB Başkanı Özkan Kamiloğlu katılımcı olarak destek verecek.
Kurultayın konuşmacıları arasında Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yüce, Bursa Serbest Mali Müşavirler ve Muhasebeciler Komitesi Başkanı Hacı Bektaş Aykut, BUMİAD Kurucu Üyesi Mustafa Dayanıklı, TOSYÖV Başkan Yardımcısı Özgür Morkan, Birleşik Lastik Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Sekmen ve Bursa Sanayici ve İş Adamları Derneği Denetleme Kurulu Üyesi Denizhan Sezgin olacak.
Üretim Kurultayı’nın Bursa iş çevrelerinde büyük bir ilgi gördüğü, Türkiye’nin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntılara çözüm sunabilecek değerde olduğu konuşuluyor” dedi.
Öte yandan kurultaya katılım sağlayacağı açıklanan Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’in programının açıklandığı öğrenildi.
Perinçek kurultayın ardından yerel televizyon kanalında canlı yayına katılacak. Ardından BUSİAD üyeleri ile yemekte buluşacak olan Perinçek, gece Üretim Kurultaylarının bir diğer ayağı için Adana ‘ya gidecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.