Hüseyin Erol istifa etti!

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Belediye Başkan Aday Adayı olan Hüseyin Erol dün itibariyle İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini duyurdu. Hak-Hukuk-Adalet” değerleri doğrultusunda üretken belediyecilik örneklerini Karacabeyli hemşerilerimizin hizmetine sunmak amacı ile yola çıktığını dile getiren Erol, “Derdimiz Karacabeyli hemşerilerimize hak ettiği modern, huzurlu ve konforlu bir kent ortamı yaratmak” dedi.
Hüseyin Erol yazılı basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Saygıdeğer Hemşerilerim; Malumunuz üzere önümüzde 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri bulunmaktadır. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yayınlanan genelge kapsamında; Mahalli İdareler Seçimleri’nde Belediye Başkan Aday Adayı ve Meclis Üyesi Aday Adayı olmak isteyen İl, İlçe ve Belde Başkan ve yönetim kurulu üyelerinin 15 Kasım 2018 saat 17:00’a kadar istifa etmeleri gerekmektedir.
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi tarafından yayınlanan genelge doğrultusunda; 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri’nde Milliyetçi Hareket Partisi’nden Karacabey Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaatında bulunmam sebebiyle, 25 Ocak 2015 tarihinde yapılan İlçe Olağan Kongresi’nde delegelerimizin teveccühü ile yüklenmiş olduğum Milliyetçi Hareket Partisi Karacabey İlçe Başkanlığı görevimden 13 Kasım 2018 itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım.
Görev sürem boyunca, bana her türlü desteği veren, beni yalnız bırakmayan, gece gündüz demeden yanımda olan başta eşim Günay Erol’a, çocuklarım Miraç Genar Erol ve Jankat Doruk Erol’a, Yönetim kurulu arkadaşlarıma, Delege ve Üyelerimize; Meclis Üyelerimize, Ülkü Ocakları Başkan ve yöneticilerine, duygu ve düşüncelerimizi aktarmamıza yardımcı olan basın mensuplarımıza;
Ayrıca görev sürem boyunca , bizlere desteklerini esirgemeyen İl Başkanlarım ve yönetimlerine, Bursa Milletvekilimiz ve Genel Sekreterimiz Sayın İsmet Büyükataman ve Bursa Milletvekilimiz Genel Başkan Yardımcımız Sayın Mustafa Hidayet Vahapoğlu’ na, çıktığımız bu yolda desteğini esirgemeyen Genel Başkanımız Sayın Dr. Devlet Bahçeli’ ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Benden yana bütün haklarım helal olsun, sizlerde bana haklarınızı helal edin.
“Hak-Hukuk-Adalet” değerleri doğrultusunda ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ‘in örneklerini Karacabeyli hemşerilerimizin hizmetine sunmak amacı ile yola çıktık. Derdimiz Karacabeyli hemşerilerimize hak ettiği modern, huzurlu ve konforlu bir kent ortamı yaratmak.
Belediye Meclis Üyeliği Aday Adaylık müracaatlarımız 15 Aralık 2018 tarihinde sona erecektir. En donanımlısının, en liyakatlisinden oluşturacağımız ekiple yola çıkacağız. Bu kapsamda; çalışmalarımızda kullanmak amacı ile Gazi Mahallesi Ortaokul Caddesi üzerinde Dominos Pizza karşısında merkez ofisimizi kiraladık. Allah nasip ederse 17 Kasım 2018 Cumartesi günü saat 14:00’da merkez ofisimizin açılışını yapacağız. Açılışımıza tüm halkımız davetlidir. Açılışa katılım sağlayan halkımız, bizleri onurlandıracaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.