Üniversite sevinci yarım kaldı

*Nusrullah Camii İmamı Nail Topallar, üniversite sınavını kazanan oğlu Ahmet Sait Topallar’ı Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi’ne kayıt yaptırmaya giderken İnönü-Kütahya karayolunda, kendi kullandığı özel aracıyla şarampole yuvarlanarak yaşamını yitirdi.
Karacabey Nusrullah Camii (İkiçanaklı) İmamı Nail Topallar (45), üniversite kazanan oğlunu kayıt yaptırmaya giderken, İnönü-Kütahya karayolunda kendi kullandığı özel aracın şarampole yuvarlanması sonucu yaşamını yitirdi. Aynı kazada Nail Topallar’ın eşi Semra Topallar (40) ağır yaralanırken, çocukları Ahmet Sait Topallar (19) ile kızı Şeyma Nur Topallar (15) feci kazayı hafif sıyrıklarla atlattı.
Topallar Ailesi, dün sabah namazından sonra oğulları Ahmet Sait’i Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi’ne kayıt yaptırmak için yola çıktı. Nail Topallar’ın kullandığı 16 TN 041 plakalı otomobil saat 09:00’da İnönü-Kütahya karayolunun 2. kilometresinde yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada, araç içinde sıkışan Nail Topallar olay yerinde yaşamını yitirdi. Eşi Semra Topallar ise ağır yaralandı. Topallar’ın oğlu Ahmet Sait Topallar ve kızı Şeyma Nur Topallar ise kazayı hafıf sıyrıklarla atlattı. Yaralılar Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınırken, Semra Topallar’ın başarılı bir operasyondan sonra tehlikeli durumu atlattığı öğrenildi.
Nail Topallar’ın yaşamını yitirmesi sevenleri ve ailesi arasında büyük üzüntü yarattı. 1986 yılında İzmir’de göreve başlayan Nail Topallar, 1989 yılından buyana Karacabey’de görev yapıyordu. 22 yıllık hizmet yaşamının 19 yılını Nusrullah Camii’nde geçiren Nail Topallar’ın cenazesi, bu gün cuma namazından sonra imamlık yaptığı camide kılınacak namazdan sonra Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.