Ulviye Matlı Fen Lisesi’nin gurur tablosu

Karacabey Ulviye Matlı Fen Lisesi, YGS’de ilk 20.000’e giren öğrencileri için veli ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin’in de katılımıyla ‘YGS 2017 Gurur Çayı’ etkinliği düzenledi.
Etkinliğin açılışında konuşan Okul Müdürü Murat Deniz, “2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı’nda başladığımız lise maratonunun sonuna geldiğimiz bu günlerde, yoğun çalışmalarımızın karşılığı olan YGS sonuçlarındaki başarılarımızı paylaşmak için toplanmış bulunmaktayız. Yaptığımız çalışmaların sonuçlarını, ilgili rehber öğretmenimiz öncülüğünde sizlere sunacağız. Burada başarılarımızın ayrıntılarını değerlendireceğiz. Ben de özellikle öğrencilerimizin bu başarıyı sağlamasında büyük emeği olan ders ve kurs öğretmenlerimize, ailelerimize teşekkür ederim. Esas hedefimiz olan LYS´de daha fazla başarı göstereceğine inandığımız öğrencilerimizi de tebrik ederim.” dedi.
Daha sonra Okul Rehber Öğretmeni Ramazan Erdoğan, YGS’de ilk 20.000’e giren öğrencilerin ve okulun başarı durumlarını gösteren slayt sunumu gerçekleştirdi. Erdoğan sunumda, okuldaki öğrencilerin yüzdelik ortalamalarda SBS’de % 3,4 iken, YGS’de % 2,57 olduğu, okul kurslarına sürekli devam eden öğrencilerden ilk 20.000’de 17 öğrencilerinin bulunduğunu kaydetti.
Daha sonra YGS 2 ve YGS 1 puan türlerinde ilk üçe giren öğrenci ve velilere ödülleri ve başarı belgeleri verildi.
Ayrıca, bu yıl 48.’si düzenlenen TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Bölge Yarışması’na katılan öğrencilerin Danışman Öğretmenleri Mübeccel Aka ve Ramazan Erdoğan’a belgelerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin takdim etti. Dingin, “YGS ve Tübitak Projeleri’nde üstün gayret ve başarı gösteren öğrencilerimizi tebrik ediyor, emeği geçen öğretmen ve velilerimize teşekkür ediyoruz.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.