Mezarlıklara bahar temizliği

*Tüm kent genelindeki mezarlıkların, iç yollarını baştan aşağı yenileyerek,  temizliklerini de gerçekleştirip, son derece modern bir görünüme kavuşturulduğunu açıklayan Karacabey Belediyesi’nin titiz çalışmalarına, vatandaşlar da tam not verdi.

İlçe genelindeki yaşam alanlarının, daha temiz ve yaşanabilir olması adına yoğun çaba gösterdiklerine vurgu yapan Karacabey Belediyesi, örnek gösterilen bir çalışmayı da mezarlıklar konusunda sergilediğini açıkladı.
Tüm belediyecilik uygulamalarındaki akılcı yönetim ve hizmet kalitesi anlayışını, her uygulamasına başarı ile yansıttıklarını belirten Karacabey Belediyesi, kent içindeki mezarlıkların bakımı konusunda da özenli çalışmalar gerçekleştirmeye devam ederken, yaz mevsimi öncesi tüm mezarlıkların bakım-onarım işlemlerini tamamladı.
Ali Özkan: “Ölmüşlerine gerekli saygıyı gösteren bir milletiz”
Kent genelindeki mezarlıkların iç yollarını baştan aşağı yenileyen ve tüm bakım ve temizliklerini gerçekleştirerek, son derece modern bir görünüme kavuşturan Karacabey Belediyesi’nin çalışmalarına, vatandaşlardan da tam not geldi.
Temizlik çalışmalarının önemine değinen Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan; geçmişine bağlılığı ve rahmete kavuşmuş büyüklerine gösterdiği saygı ile ön plana çıkmış bir kültürün mirasçıları olarak, mezarlıkların bakımına büyük önem verdiklerini ifade ederken, ihtiyaca göre gerekli düzenlemelerin yapılmaya da devam edeceğini kaydetti.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.