Ulviye Matlı Fen Lisesi’nden gururlandıran başarı

TUBİTAK tarafından düzenlenen Proje Yarışması’nda, elde ettiği üçüncülük ile Karacabey’in gururu olan Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencisi Beyza Cabri, okul idarecileriyle birlikte Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret etti.
TUBİTAK’ın Orta Öğretim Kurumları arasında düzenlediği ‘Araştırma Projeleri’ yarışmasında; “Replikasyon Süresinde İhtiyaç Duyulan Çeşitli Nükleotidlerin Sayılarının Hesaplanması” konulu çalışması ile 1769 proje içerisinden üçüncülüğü elde eden Beyza Cabri; Okul Aile Birliği Başkanı Mustafa Orhan ve Okul Müdürü Murat Deniz ile birlikte, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ı ziyaret ederek, belediyenin kendilerine sunduğu destek için teşekkürlerini sundu.
“Eğitime koşulsuz desteğimiz sürecek”
Gerçekleşen görüşmede, ilçedeki birçok öğrencinin Türkiye çapında ses getiren birbirinden eşsiz başarılara imza atarak, tüm Karacabey’in gururu olduğunu dile getiren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da, eğitim ve öğretim faaliyetlerine yönelik sağladıkları katkının artırılarak sürdürüleceği müjdesini verdi.
Başkan Özkan, Ulviye Matlı Fen Lisesi öğrencisi Beyza Cabri’nin başarısında büyük pay sahibi olan Danışman Öğretmen Sibel Özgiray’ın şahsında, tüm öğretmenlere de teşekkürlerini iletti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.