Uluslararası standartlara uymak zorundayız!

Uluslararası standartlara uymak zorundayız!
Karacabey Meslek Yüksek Okulu’nun dün düzenlediği, “Global Pazarlarda İş ve Kariyer İmkanı” konulu seminer ilgi gördü.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un yanı sıra, TİGEM Müdürü Dr. Ahmet Çıra, Sütaş İnsan Kaynakları ve İç Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Taşer, Ticaret Borsası Başkanı Ekrem İşcan, KTSO Yöneticilerinin katıldığı programa, öğrenciler de yoğun katılım gösterdi.
Persona TR Uluslar arası Personel Eğitim ve Belgelendirme Merkezi Kurucusu ve Eğitmeni Berke Funda ile Persona TR Uluslar arası Personel Eğitim ve Belge-lendirme Merkezi Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sami Ertuğrul’un panelist olarak katıldıkları seminerde, konuyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulunuldu.
Global Pazar ile iş dünyasındaki ürün, sistem ve personel standartlarının anlatıldığı seminerde, yurt içi ve yurt dışındaki düşünce yapısı masaya yatırıldı.
Uluslararası standartlara uyulması gerektiğinin altını çizen panalistler, global pazarın işleyiş yapısını etkileyici bir şekilde katılımcılarla paylaştı.
Program sonunda KMYO Müdürü Prof.Dr. İbrahim Ak, seminere konuşmacı olarak katılan Persona TR Uluslar arası Personel Eğitim ve Belgelendirme Merkezi Kurucusu ve Eğitmeni Berke Funda ile Persona TR Uluslar arası Personel Eğitim ve Belgelendirme Merkezi Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sami Ertuğrul ile Eğitim Koordinatörü H.Murat Aydoğdu’ya teşekkür ederek, belgelerini takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.