Saadet’te İzzet Çalıbaşı dönemi

Saadet’te İzzet Çalıbaşı dönemi
Karacabey Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin yeni başkanı İzzet Çalıbaşı oldu.
Geçtiğimiz yıl Hasan Çalıbaşı tarafından kurulan, Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin ilk genel kurul toplantısı önceki akşam gerçekleşti.
Saadet Mahallesi’ndeki Eğitim Odası’nda yapılan 1. Genel Kurul toplantısında Hamidiye Mahallesi Muhtarı Ahmet Bağlamcı yaparken, divan üyeliklerini Kadir Karabıyık ve Ahmet Kankulak yaptı.
70 üyeden 44’ünün oy kullandığı seçimlerde, Yönetim Kurulu üyeleri ile Denetleme Kurulu üyeleri açık oylama ile seçildi.
HEM Müdür Yardımcısı Mustafa Şentürk’ün gözetiminde gerçekleşen seçimde Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin yeni başkanı İzzet Çalıbaşı oldu. Yönetim Kurulu üyeliklerine ise Turgay Karakuş, Cahit Arıboğa, Bedri Kalay ve Hayrettin Demir seçildi. Yönetim Kurulu yedek üyeleri ise; Hasan Çalıbaşı, Recep Burgu, Murat Bahçıvan, Fahrettin Demir ve Gökhan Portakal’dan oluştu. Denetleme Kurulu’na ise Çetin Ton, Deniz Altın ve Bektaş Bağlamacı seçildi.
1. Genel Kurul’da Dernek Kurucu Başkanı Hasan Çalıbaşı, üyelerin oy birliği ile Onursal Başkan seçildi. Hasan Çalıbaşı, üyelerin bu jesti karşısında çok duygulandığını belirterek teşekkürlerini iletti. Hasan Çalıbaşı, Onursal Başkan ve Dernek Kurucu Başkanı olarak hizmette devam edeceğini belirtti. Çalıbaşı, yeni Başkan İzzet Çalıbaşı ve yönetim kurulu üyelerine her konuda yardımcı olacağını sözlerine ekledi.
Saadet ve Hamidiye Mahalleleri Dayanışma ve Güzelleştirme Derneği’nin çiçeği burnundaki Başkanı İzzet Çalıbaşı, derneğin kurulmasında gösterdiği özveri nedeniyle Hasan Çalıbaşı’na şükranlarını iletti. Çalıbaşı, yeni yönetiminle birlikte mahalledeki birlik ve beraberliği sağlamayı amaçladıklarını, bu noktada herkese görev düştüğünü söyledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.