Ulu Cami önünde şüpheli çanta paniği

Karacabey Ulu Cami arkasına önceki gün bırakılan çanta paniğe neden oldu. Yaklaşık 1 saatlik beklemenin ardından söz konusu çantanın çöpe atılmak amacıyla bırakıldığı öğrenildi.
    Vatandaşların durumu polise bildirmesinin ardından çevrede geniş çaplı güvenlik önlemleri alındı. Polis ekiplerinin, ilçenin pazar yeri çıkış güzergahında bulunan çantadan şüphelenmesi üzerine çevrede güvenlik tedbirleri alınırken, bölgede bulunan araçlar, sahiplerine ulaşılarak kaldırıldı.
    Ardından olay yerine gelen iki komiser yardımcısının şüpheli çantanın yanına giderek yaptığı incelemenin sonrasında bomba imha uzmanı ekiplerine haber verildi.
    Bu sırada, Bursa'dan gelecek olan bomba imha uzmanı ekipleri beklenirken, polis ekiplerinin yanına gelen ve isminin Umur Babadağlı olduğunu söyleyen bir genç, çantayı kendisinin bıraktığını belirtti.
    Polis ekipleriyle birlikte çantanın yanına giden Umur Babadağlı, çantanın içinde eski çatal bıçak takımlarının olduğunu ve annesinin çantayı çöpe atması için kendisine verdiğini ifade etti. Babadağlı, ifadesi alınmak üzere karakola götürülürken çantaya da el konuldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.