‘Ülkemiz tüm dünya mazlumlarına örnek oldu’

*Dış güçlerin maşası bir grup vatan hainince başlatılan ve demokrasi aşığı vatandaşlarca geri püskürtülen darbe kalkışmasına karşı, Türkiye genelinde başlatılan ‘Demokrasi Nöbetleri’ ilk günkü kararlılıkla sürüyor. Adeta tek yürek halinde demokrasi nöbetlerine devam eden Karacabey’de de Belediye Başkanı Ali Özkan, canını ortaya koyarak darbeye direnen Türkiye’nin tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi.

Vatan hainlerince başlatılan darbe girişiminin ardından, yurt genelinde olduğu gibi Karacabey’de de ‘Demokrasi Nöbeti’, yoğun katılımla birlikte tüm hızıyla sürüyor.
Darbe duyumlarının alınmaya başlandığı ilk anlardan itibaren, kararlı bir duruş sergileyen ilk ilçelerden biri olmanın haklı gururunu yaşayan Karacabeyliler, Cumhuriyet Alanı’ndaki nöbetlerini kararlılıkla sürdürürken, Karacabeylilere anlamlı bir destek de AK Parti Bursa milletvekilleri Zekeriya Birkan ve İsmail Aydın’dan geldi.
Türk Milleti asla esir alınamaz
Yediden yetmişe toplumun tüm katmanları ile tek vücut olan Karacabeylilerin, Cumhuriyet Alanı’ndaki 10 günden bu yana sürdürdükleri coşkulu demokrasi nöbetlerine, önceki akşam katılarak destek veren Ak Parti Bursa Milletvekilleri Zekeriya Birkan ve İsmail Aydın, geçmişten bu yana hür yaşamış Türk ulusunun, asla esir alınamayacağına vurgu yaptı.
Türk Milletinin vatan sevgisi sayısız destanlarla yazıldı
Dış güçlerin maşası bir grup vatan hainince başlatılan ve demokrasi aşığı vatandaşlarca geri püskürtülen darbe kalkışmasına karşı, tüm Türkiye adeta tek yürek halinde demokrasi nöbetlerine devam ederken, Karacabey’de de Belediye Başkanı Ali Özkan, canını ortaya koyarak darbeye direnen Türkiye’nin tüm dünyaya örnek olduğunu söyledi.
Sağcısı-solcusu, Sünni’si-Alevi’si, yediden yetmişi herkesin vatan söz konusu olduğunda tek yürek haline gelebildiğini dile getirerek, binlerce yıldır Türk ulusunun vatan sevgisi ile sayısız destanlar yazdığına vurgu yapan Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da vatan hainlerinin daima karşısında olmaya devam edeceklerini söyledi.
Demokrasi nöbetleri tüm hızıyla sürecek
‘Demokrasi Nöbetleri’nin tüm kararlılığıyla sürdürüleceğini ifade eden Başkan Özkan; “Kendilerini demokrasi havarisi ilan eden ve modernlik, çağdaşlık süsü vermiş sözde dost ülkeler ve onların yerli işbirlikçilerinin gerçek yüzleri ortaya çıkmıştır. Uçakları ve tankları ile gelen hainlere karşı, canını siper ederek ve şehitler vererek vatanına sahip çıkan halkımız, tüm dünya ülkelerine ve mazlumlarına güzel bir örnek olmuştur. Tehlike tamamen geçti denilene kadar, tüm Karacabeyliler olarak ‘Demokrasi Nöbetleri’miz, halkımızın coşkulu birlikteliği ile devam edecektir” şeklinde konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.