“Ülkemiz 2019 yılında Atlantik putlarını kıracak”

Karacabey Vatan Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Kurur yaptığı yazılı basın açıklamasında, “Ülkemiz 2019 yılında Atlantik putlarını kıracak ve ATATÜRK devrimini tamamlayacak birikime sahiptir.
2019 yılında milletimizin bahtı açıktır, çünkü Vatan Partisi vardır” dedi.
Kuru açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “2019 Yılı ATATÜRK yılı olacak, umutsuzluk insanı tüketir insanoğlu umudu tazelemenin yolu olarak hep yeni başlangıç vesileleri icat etmiştir. Kuzey yarımkürede yeni yıl karanlığı dibe vurup aydınlığın yeniden güç kazanmaya başlaması simgesidir, karanlığın güçlerini yatıştırmaya çalışmakta kuşkusuz insani bir yönetimdir.
İnsanlık ilerlerken güç hep aydınlık bir geleceği kurma istencinden kaynaklanmıştır, yoksa karanlığın etkisini azaltmaya çabalamaktan değil kimi kültürler en koyu karanlığın aşılmasını ihtiyatla karşılamış yeni yılı başlatmak için aydınlığın karanlığa denk bir güce kavuşmasını beklemişlerdir.
Öte yandan ülkemizin önünde çetin sorunların bulunduğuna kuşku yoktur. Bu sorunların üstesinden gelmenin yolu ülkenin devleti ve milletiyle topyekün birliğini sağlamaktan geçmektedir. Başarıya güven bu birliğin harcı, umutsuzluk ise birliği baltalamaya hizmet eden toplumsal bir zehirdir.
Büyük Ortadoğu projesi Batı Asya ve Kuzey Afrika’daki milli devletleri yıkma ve milletleri dağıtma girişimiydi.
Bu projenin tetiklediği süreç ezilen dünyanın toplumsal ilerlemenin temel gücü olarak milleti onun örgütlenmiş hali olarak da milli devleti yeniden ve daha derinden keşfetmesi olmuştur. ABD’nin yevmiyeli askerleri onun yan kuruluşlarıyla beraber olmuşlardır.
Ülkemiz üretim devriminin eşiğindedir, üretim devriminin gücü oluşuyor böyle gitmez diyen işçi ve çiftçiden her boydan sanayiciye ve çarşılarımızın emekçilerine kadar bütün üreticiler üretim devriminin gücüdür.
Üretim devriminin Vatan bütünlüğü ufkumuzdur. ABD askeri Suriye’den çekiliyor, ordumuz Fırat’ın doğusuna girdi. ABD ve İsrail’in Doğu Akdeniz’den gösterdiği namlulara boyun eğdirecek donanmamız milli gücümüz ve ittifak birliğimiz vardır.
Üreten ülkemizin iklimi de oluşuyor, bize borçlanmayı dayatan ABD merkezli Atlantik sisteminden kopuyor ve bizi üretmeye paylaşmaya çağıran Avrasya ya yerleşiyoruz. Bu süreçte milletimiz altın dönemin eşiğindedir. İflasa sürükleyen ATLANTİK SİSTEMİ ÇÖKMÜŞTÜR. Ordumuz mavi vatanımıza(denizlerimize) göz koyan ABD tehdidini kıracak güçtedir Atlantik çağı bitiyor, yeni bir dünya kuruluyor ATATÜR DEVRİMİNİN doğum sancılarını yaşıyoruz ülkemizde vatan savaşı korku tanımaz bütün zorlukları yenecek yetenekleri vardır. Ülkemizin üretici gücü yaratıcıdır, üretim devrimini başaracak iradesi vardır.
Vatan Partisi ülkemizin büyük kararına önderlik edecek programa, kadrolara, tecrübeye ve cesarete sahiptir. Üreten Türk Milleti büyük millettir, krizler ve tehditler TÜRKİYE’den korksun.
Ülkemiz 2019 yılında Atlantik putlarını kıracak ve ATATÜRK devrimini tamamlayacak birikime sahiptir.
2019 yılında milletimizin bahtı açıktır, çünkü Vatan Partisi vardır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.