Uğur Okulları’ndan yüzde yüz burs kazanma şansı!

Öğrencilerin başarı düzeylerini ölçmelerini sağlayan Uğur Kabul Sınavı (UKS)’na başvurular başladı. 2020-2021 eğitim öğretim dönemi için Uğur Okulları’nda burs olanağı sağlayacak Uğur Kabul Sınavı, Türkiye genelinde 11-12 Ocak 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Karacabey’de de faaliyet gösteren ve bilimsel ve akademik eğitimi ile başarıyı destekleyen Uğur Okulları’nın düzenlediği, öğrencilerin Türkiye sıralamalarını görmelerine, eksiklerini tespit ederek kendilerini geliştirmelerine katkı sağlayacak Kabul Sınavı, yüzde 100’e varan eğitim bursu kazanma şansı sunuyor. Türkiye genelindeki Uğur Okulları’nda 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ve 11’nci sınıf öğrencilerine yönelik düzenlenecek Uğur Kabul Sınavı sonuçlarına göre öğrenciler sınava girdikleri okulların kontenjanı kapsamında burslu okuma şansı elde edecek.
4, 5, 6 ve 7’inci sınıf öğrencileri için düzenlenecek sınav, toplam 60 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 100 dakika olacak. 8, 9 ve 10’uncu sınıf öğrencilerine yönelik sınav ise 80 sorudan oluşacak ve sınavın süresi 120 dakika olacak. 11’inci sınıf öğrencilerine toplam 90 soru yöneltilerek, 120 dakika süre tanınacak.
Uğur Kabul Sınavı başvuruları, www.ugurokullari.k12.tr/uks web sitesi üzerinden ve Uğur Okulları’ndan, 10 Ocak 2020 tarihine kadar gerçekleştirilebilecek. Sınav sonuçları 20 Ocak 2020 tarihinde açıklanacak olup, sonuç duyurusu okul yöneticileri tarafından yapılacak.
Uğur Okulları Hakkında
26 Kasım 1968’de Laleli’de ilk dersini vererek öğrencilerini üniversiteye hazırlayan Uğur Dershaneleri bugün, dönüştüğü Uğur Okulları ile Türkiye’nin her noktasında, konusunda uzman öğretmenleri ile okul öncesinden lise son sınıfa kadar Türkiye’nin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmakta.
Okul öncesinden itibaren insani değerlerle donatılmış; sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirmeyi amaçlayan Uğur Okulları, lise ve üniversitelere hazırlıkta bu çağa uygun modeller ve programlar konusunda kendi içinde başlattığı yarışı tüm hızıyla devam ettirmektedir. Başarısı kanıtlanmış ilke ve modellerinden hareketle, Uğur Sınava Hazırlık Merkezi, Kişiye Özgü Öğretim Modeli, Kodlama Eğitimi, erken STEM ve STEM eğitim yaklaşımları ile Uğur Okulları, yarım asırlık başarı deneyimini 44 ilde, 51 kampüs, 20 anadolu lisesi,61 temel lise, 4 ortaokul ve 1 anaokulu olmak üzere 137 okulu ile sürdürmekte.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.