UĞUR OKULLARI KAMPÜSÜ ŞEN’LENDİ!

*Karacabey İstiklal Ortaokulu Müdürü İsmail Şen, Milli Eğitim’de 37 yıl başarıyla görev yaptıktan sonra emekliye ayrıldı. Başarılı Müdür emekliye ayrıldığı gün, bu yıl hizmete giren Şahinköy’deki Uğur Okulları Kampüsü’nün Müdürlüğüne getirildi.
*Uğur Okulları Şen’lenirken, Anaokulundan İlkokula, İlkokuldan Ortaokula, Ortaokuldan Anadolu Lisesi ile Fen Lisesi’ne değin oluşturduğu çağdaş ve deneyimli kadrosuyla eğitime oldukça iddialı başladı.

Karacabey İstiklal Ortaokulu Müdürü İsmail Şen emekliye ayrıldı. Milli Eğitim’deki başarılı çalışmaları ile dikkat çeken Şen, Mersin, Çorum ve İzmit’te 10 yıl görev yaptıktan sonra Dağkadı İlköğretim Okulu’na Müdür olarak atandı. Dağkadı’daki, özverili, dürüst ve ilkeli çalışmalarıyla kısa sürede (3 yıl) yıldızı parlayan İsmail Şen buradan, Karacabey Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdürlüğü’ne getirildi.
Şen’in, Cumhuriyet’te 14 yıl süren görevindeki haklı başarıları tavan yaptı. Cumhuriyet’ten rotasyon nedeniyle İstiklal’e geçen İsmail Şen, aynı başarıyı 10 yıl boyunca burada da sürdürdü.
Başarılarla dolu 37 yılın 27 yılını yöneticilik deneyimi ile tamamlayan Şen, Temmuz ayında kendi isteğiyle emekliye ayrıldı.
UĞUR OKULLARI KAPTI
6 ay önce Uğur Okulları zincirine katılan Şahinköy’deki Kampüsü de, öncelikle güçlü bir eğitimci kadrosu oluşturuldu.
46 derslikli Kampüsün Müdürlüğüne zaman yitirilmeden çiçeği burnundaki emekli isim İsmail Şen getirildi.
Uğur Okulları deneyimli isimle Şen’lenirken, Karacabey’deki kaliteli eğitim alanında büyük bir ihtiyaç açığı da giderilmiş oldu.
Uğur Okulları, Anaokulundan İlkokula, İlkokuldan Ortaokula, Ortaokuldan Anadolu Lisesi ile Fen Lisesi’ne değin oluşturduğu çağdaş ve deneyimli kadrosuyla, 15’şer öğrencili özel sınıflarda eğitime bir ay önce başladı.
ŞEN, İDDİALI OLDUKLARINI SÖYLEDİ
2019/2020 eğitim öğretim döneminin ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını dileyen Uğur Okulları Kampüsü Müdürü İsmail Şen, bir soru üzerine, “Geçmişten gelen hiç bir sorunumuz yok” dedi.
Atatürkçü çizgide, çağdaş bir eğitim anlayışı içinde, özgür ve demokrat yapılı girişimci bireyler yetiştirmeyi amaçladıklarını söyleyen Şen, çok iddialı olduklarını dile getirdi.
İsmail Şen, “Eğitim kalitemiz vazgeçilmez ilkelerimizin başında yer alıyor. Kutsal emanetlerimiz gibi gördüğümüz çocuklarımızın, Anaokullarımızda yüklemeye başlanan sorumlulukla, ülkemizin geleceğine imza atacaklarından kimsenin kaygısı olmasın.
Gerçek yatırımın, çocuklara yapılan yatırımla anlam kazandığının bilinci içindeyiz.
Anaokullarımızda İngilizce ağırlıklı başlayan eğitim sistemimiz, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif aktiviterle taçlanıyor.
Anadolu Lisesi ile Fen Lisesi ise hedeflerimizi avuç içimize getiriyor” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.