Uğur Dershaneleri yarışma düzenledi

Uğur Dershaneleri, 40.yılında Fotoğraf Yarışması düzenliyor!
Karacabey Uğur Dershaneleri Şubesi Müdürü Mehmet Yıldız, kuruluşunun 40.yılını kutlayan Uğur Dershanelerinin bu kapsamında düzenlediği fotoğraf yarışmasının başladığını duyurdu.
1968 yılında kurulan Uğur Dershaneleri’nin 40. yılını kutladığı 2007-2008 yılı eğitim yılında bir çok etkinliğe imza atacağını belirten Yıldız, “40. yıl etkinlikleri çerçevesinde “Öğrenci Gözüyle Eğitim” konulu fotoğraf yarışması düzenleniyor. Yarışmaya lise öğrencileri en fazla üç fotoğrafla katılabilecek. Öğrenciler fotoğraflarını 1 Aralık 2007 Cumartesi gününe kadar fotograf@ugurdershanesi.com.tr adresine, yada Uğur Dershanesi şubelerine elden teslim edebilecekler. Yarışmaya katılabilmek için www.ugurdershanesi.com.tr adresinden başvuru formu doldurması gerekiyor. Diğer önemli bir etkinlik ise “40 eğitim gönüllüsü” adı altında düzenlenen Türkiye’de eğitime maddi ve manevi katkılar yapan 40 eğitim gönüllüsünün belirlenerek onurlandırılması olacak” dedi.
Uğur Dershanelerinin düzenlediği yarışmanın jüri üyeleri arasında ünlü fotoğrafçı Ara Güler, Tamer Yılmaz, Zekai Demir, işadamı Serdar Bilgili ve tv programcısı Okan Bayülgen bulunuyor. Yarışmada dereceye giren ilk beş öğrenciye diziüstü bilgisayar ve Uğur Dershaneleri’nde 1 yıllık eğitim bursu verilecek. Yarışmanın sonuçlarını, 5 Aralık’ta www.ugurdershanesi.com.tr adresinden açıklanacak.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.