Çömez’den yeni parti sinyali

Çömez’den yeni parti sinyali
Karacabey Belediyesi’nin daveti üzerine gelen eski milletvekillerinden Dr. Turhan Çömez dün ŞKYM’de “Türkiye ve çevresindeki siyasi gelişmeler” konulu konferans verdi.
Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde konuşan Çömez, Türkiye’yi yöneten iktidarın geçmişte çok büyük yanlışlara imza atarak ülkenin geleceğini tehlikeye düşürdüğünü vurguladı.
Çömez, Osmanlı devletinin Balta Limanı Anlaşmasıyla girdiği çöküş sürecinin aynen devam ettiğini ve ekonominin dış güçler tarafından kontrol edilir hale geldiğini belirtti. Türkiye’nin içinde bulunduğu süreci anlatan Çömez, “Kit’ler, bankalar ve sanayi tümüyle yabancıların elinde. Milletvekili olduğum dönemde yapılan bir çok yanlışın karşısında durdum. Bana “Neden hala AK Parti’de duruyorsun, istifa et” dediler. Bende meclisin arka sıralarında oturan yalnız bir adam olmaktansa, partimde kalıp arkadaşlarımla mücade ettim” diye konuştu.
Milletvekili olduğu dönemde belgeleriyle ortaya çıkardığı bir çok usulsüzlüğü de dinleyicilere aktaran Çömez, ardından soruları yanıtladı.
Çömez, yeni bir siyasi oluşum içinde misiniz? sorusuna ise; “Arkadaşlarımla beraber Türkiye’nin her yerinde bu tip toplantılar yapıyoruz. Atatürk’te kurtuluş mücadelesine Sivas toplantısıyla başladı. Ekibimiz ve kadrolarımız milletin artık yeter dediği anda tabi ki iktidara talip. Yakın dostum Abdullatif Şener’inde sizlere selamları var” diyen Çömez, Abullatif Şener’inde aralarında bulunduğu bir ekiple yeni bir siyasi oluşum içinde olduklarının mesajını verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.