UEDAŞ vatandaşı sağlıklı bilgilendirmelidir!

İnkaya Köyü’nde oturan Seyfettin Yılmaz, büyük sıkıntıya düştüklerini söyledi:

Karacabey İnkaya Köyü’nde geçtiğimiz Pazar günü yaşanan afet sonrası kesilen elektriklerin düne kadar gelmemesi ve vatandaşa sağlıklı bilgi verilmemesi eleştirilere neden oldu.

            Konuyla ilgili şikayetini dile getiren Seyfettin Yılmaz isimli vatandaş, elektrik kesintileri nedeniyle perişan olduklarını söyledi.

            UEDAŞ’ın elektrik arızaları ve kesintileriyle ilgili vatandaşı sağlıklı bilgilendirmediğini ifade eden Seyfettin Yılmaz, “Pazar günü köyümüzde elektrikler kesildi. Fırtına ve şiddetli yağış nedeniyle elektrik hatlarında arıza meydana geldiğini söylediler. Bunlar gayet normal konular. Sonuçta afet takdiri ilahidir. Ancak bizi en çok üzen ve sıkıntıya düşüren konu ise UEDAŞ’ın net bir bilgi verememesi. Pazar gününden bu yana İnkaya, Çamlıca, Çeşnigir ve Mudanya’ya bağlı Evciler köylerinde elektrik yok. Mum’a muhtaç kaldık. Arızanın ne zaman giderileceğini soruyoruz ancak net bilgi veremiyorlar. Kesintilerle ilgili önceden bizleri de uyarmadılar. Büyük sıkıntıya düştük” diye konuştu.

            Elektrik hizmetlerinin önemine değinen Seyfettin Yılmaz, “Elektrik olmazsa, yaşam durur. Elimiz kolumuz bağlı, hiçbir şey yapamıyoruz. İsyanım vatandaşın bilgilendirilmemesidir. En azından bundan sonra da benzer bir durum yaşanmasın diye tepkimi dile getirdim. UEDAŞ, görevini en iyi şekilde yapmalıdır” şeklinde düşüncelerini paylaştı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.