“Uçuk değil, gerçekçi projelerle geliyoruz”

Karacabey Milliyetçi Hareket Partisi Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, ekibiyle birlikte Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği’ni ziyaret etti. Yenilenen yönetime başarı dileyen Tayfur, sarı-lacivertli taraftarlardan destek istedi.
Sarı-lacivertli taraftarlarla buluşan Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Fenerbahçe’nin üzüntü verici bir durum yaşadığını belirterek yargının işleyişinin yanlış olduğunu vurguladı.
Yenilenen yönetime başarı dileğinde bulunan Tayfur, “Derneğinizin faaliyetlerini yakından takip ediyorum. Karacabey’de en aktif derneklerden birisiniz. Fenerbahçe’nin yaşadıklarının üzüntü verici bir operasyondur ve yargının işleyişi yanlıştır. Tüm Karacabeyli vatandaşlarımızın olduğu gibi sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz. Fikir alışverişine açık şeffaf bir yönetimiz. Her türlü istişareye açığız. Karacabey’de halkımızı ziyaret ederek dertlerini dinliyor ve sorunlarına çözümler arıyoruz. Kirli siyaset değil, gerçekçi siyaset yapıyoruz. Sadece yapabileceklerimizi dile getiriyoruz. Uçuk değil, gerçekçi projelerle geliyoruz. Gönül ister ki, Karacabey’de Milliyetçi Hareket Partisi’nin belediyeciliğini halkımız tanısın. Zaten bir daha bırakamayacaktır. Halkımızın tepkisi bize karşı çok güzel. Seçimin favorisi Milliyetçi Hareket Partisi’dir. İnşallah bu seçimi biz kazanacağız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği Başkanı Hakan Vapur, “Öncelikle adaylığınızın hayırlı olmasını diliyorum. Karacabey’imiz için iyi şeylerin yapılması gerekiyor. Fenerbahçeli Taraftarlar Derneği olarak ilçemizi tanıtmaya çalışıyoruz. Örneğin FB TV’yi Karacabey’imize getirip, ilçemizin reklamını yaptık. Bu hafta sonu Türkiye’de bir ilke imza atarak 550 kişilik bir grup ile Fenerbahçe-Kasımpaşa maçına gideceğiz. Çalışmalarımızı tamamladık. Bugüne dek sadece iki dernek toplam 360 kişi ile bir maça gitmiştir. Bizim yapacağımız bir ilk olacak ve bunun gururunu yaşıyoruz. Genel Başkanınız Devlet Bahçeli de Başkanımız Aziz Yıldırım’a destek olduğu için ayrıca minnettarız. Sizler Belediye’yi kazandığınız takdirde mutlaka bizlerinde istekleri olacak. Bunların karşılanacağına inanıyoruz. Bu seçimlerin Karacabey’imize hayırlı olmasını diliyoruz. Allah yardımcınız olsun. Seçimlerde başarı diliyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.