Ücretsiz kalp taramasına yoğun ilgi

Ücretsiz kalp taramasına yoğun ilgi
Karacabey’de kalp sağlığı taraması yapan Bursa Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi dün 80 hastayı muayene etti.
Belediye ile işbirliği içinde sağlık taramasından geçecek vatandaşları tespit eden hastane yetkilileri 160 kişinin kayıt yaptırdığı kalp taramasında 80 vatandaşı muayene ederek sağlık sorunlarını kendilerine aktardı.
Sağlık taraması öncesi Belediye Başkanı Ergün Koç’la birlikte basın açıklaması yapan Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Rezzan Battal, Güney Marmara’nın ilk kalp damar cerrahi merkezi olduklarını belirtti. Battal, “Hastanemiz 2006 Ocak ayında hizmete girdi. Teknolojik donanımları, deneyimli doktor kadrosu ve 107 kişiden oluşan güler yüzlü personeli ile tüm değerli hastalarımıza hizmet vermektedir. Tüm hasta ve hasta yakınlarımıza en iyi hizmeti verebilmek için belirlediğimiz bölgelerde kapsamlı bir kalp sağlığı taraması yapıyoruz.
Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi, kalbin hem korunmasında hem de ortaya çıkan tüm sorunlarının en son teknolojiyi kullanarak modern yaklaşımlarla çözümlenmesinde tek adres olma yolunda en öndedir. Baş Hekimimiz Prof.Dr. Mustafa Şan’da kolesterol alanında otorite. Donanımlı hastanemizden halkımızın yararlanabilmesi için taramalar devam edecek. Kalp krizlerinde hızlı bir şekilde muayene çok önemli. Hastanemiz olası bir kalp krizine şehir içinde 20 dakikada müdahale edebilecek yeteneğe sahip. Tüm kurumlarla anlaşmalarımızı tamamladık. Karnesiyle gelen bütün hastalar hastanemizde ücretsiz tedavi olabilir” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.