Tüydeş Ailesi’ne yakışır sünnet töreni

Karacabey Pancar Kooperatifi’nde Satış Sorumlusu olarak görev yapan Ahmet- Bahar Tüydeş çiftinin oğulları, Karacabey Belediyesi Basın Sorumlusu Alper Tüydeş’in kardeşi Efe Tüydeş muhteşem bir sünnet merasimi ile erkekliğe ilk adımını attı.
Hüseyin Oruç Düğün Salonu’nda düzenlenen dillere destan sünnet töreninde Tüydeş Ailesi’ni, akraba ve dostları yalnız bırakmazken, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, başta olmak üzere daire amirleri, Siyasi Parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli bu mutlu günde hazır bulundu.
Karacabey eski Belediye Başkanı Muhittin Tüydeş ve Mehmet Sepetçi’nin de torunu olan Efe Tüydeş sünnet düğününde delikanlı olmanın keyfini çıkardı.
Tüydeş Ailesi, sünnet cemiyetine bizzat katılan ve çiçek göndererek bu mutlu günlerini onurlandıran herkese teşekkür etti.
Törene katılan misafirler unutulmaz bir gün yaşarken Tüydeş Ailesi uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir düğüne imzasını attı. Çok sayıda davetlinin gönüllerince eğlendiği sünnet töreni muhteşem atmosferinde günün ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Müzik eşliğinde doyasıya eğlenen misafirler, doyumsuz bir gün yaşadılar.
Meltem Gazetesi olarak Efe Tüydeş’e geçmiş olsun der, Tüydeş Ailesi’ne de hayırlı olsun dileklerimizi sunarız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.