Özdemir Ailesi’nden muhteşem sünnet töreni

Karacabey Kaymakamlığı’nda görevli Gülçe Özdemir ile Keşlik Ortaokulu Müdür Yardımcısı Bekir Özdemir’in biricik oğulları Mehmet Doruk, düzenlenen muhteşem tören ile sünnet oldu.
Karacabey Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen sünnet merasimine gelen davetlilere teşekkür eden Özdemir çifti “Bizleri bu mutlu günümüzde, evladımızın mürvetin de yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize sonsuz şükranlarımızı sunarız. Allah herkese böyle güzel bir mutluluk yaşatsın” dedi.
Özdemir Ailesi, oğulları Mehmet Doruk için organize ettikleri sünnet merasimin de, akrabalar ve yakın dostlarıyla birlikte güzel bir gece geçirdi. Sünnet törenin de Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol, Denizli Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, Belediye Meclis Üyeleri Faruk Türe ve Ahmet Şen de hazır bulundu.
Nilüfer-Servet Dinçer (Bayan Terzisi) ve Sıddıka-Mehmet Özdemir (Emekli Öğretmen)’in de torunu olan Mehmet Doruk Özdemir erkekliğe ilk adım atmanın heyecanını sevinçle yaşadı. Görkemli sünnet töreni, Gülçe ve Bekir Özdemir çiftinin dans etmesiyle başladı. Oyun havaları eşliğinde devam eden eğlencenin ardından sünnet çocuğuna kınalar yakıldı. Kına şarkıları söylendi.
Bütün akrabaları ve arkadaşları yanında olduğu için sevinçli olan Mehmet Doruk, sünnet çocuğu olmanın tadını çıkardı. Müzik eşliğinde coşarak pisti dolduran davetliler geç saatlere kadar doyasıya eğlenerek unutulmaz bir gece yaşadı.
Meltem Gazetesi olarak Mehmet Doruk’u kutlar, yaşamında başarı ve mutluluklar dileriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.