Turnuva Tertip Komitesi toplandı!

Taşlık’taki anlamlı organizasyonda katılım koşulları açıklandı:

17 Mart 2012 Cumartesi günü başlayacak anlamlı turnuvayla ilgili kamuoyunu bilgilendiren Taşlık Spor Kulübü yönetimi, tüm köy ve kulüplerin davet olduğunu yineledi.

Turnuvaya katılımın 400 lira olduğu organizasyonu Erdinç Derya önderliğindeki Bursa Genç Futbol Hakemleri ekibinin yöneteceği bildirildi.

Turnuva ile ilgili katılım koşulları ise şu şekilde sıralandı:

“1- Takımlar, sahaya 11 kişi ile çıkacak. Maçlar 40 dakikalık devreler halinde, 2 devre oynatılacaktır.

2-Maçlar 17 Mart 2012 Cumartesi günü başlayacaktır.

3-Takımlar, maçlara istedikleri kadar yabancı futbolcu ile katılabilecekler.

4-Takımlar, ilk maçlarına çıkmadan önce listelerini turnuva tertip komitesine verecekler. Listelerinde eksik futbolcu bulunan takımlar daha sonra tamamlayabilecekler. Ancak, listeden oyuncu değiştiremeyecekler. Listeler her maçtan önce tertip komitesi tarafından kontrol edilecektir.

5-Takımlar maçlara bir sağlıkçı, sağlık çantası ve iki adet maç yapılabilecek kalitede futbol topu ile birlikte geleceklerdir.

6-Turnuvaya katılım bedeli olarak takımlardan 400 TL alınacak. Maçların devamlılığını sağlamak üzere kulüp başkanlarından teminat senedi alınacaktır. Hakem ücretleri ilk maça gelindiğinde verilmiş olunacaktır.

7-Takımların muhakkak suretle flama ve bayrakları olacak, maç esnasında göndere çekilecektir.

8-Turnuva Disiplin Komitesi, Tertip Komitesinden iki, takım yöneticilerinden beş kişi olmak üzere 7 kişiden oluşacak. Her hafta sonu maçlardan sonra toplanıp, değerlendirme yapacaktır.

9-Takımların formaları tam takım olacak. Aynı renk formaları olan takımların maçları olduğunda ilk takım forma değiştirecek ve Taşlık Köyü Gençlik Spor Kulüp’ünün formalarını kullanacaklardır.

10-Takımlar, formalarında kendi sponsorlarının reklamını taşıyabilecek, istedikleri takdirde afiş yaptırıp, sahaya asabileceklerdir.

11-Takımlar, sahadaki yedek kulübesinde bir sağlıkçı, iki antrenör, iki yönetici ve yedek oyuncuları bulunduracaklar. Yedek oyuncuların hepsi eşofman giymiş olacak, formalı olmayacaklardır.

12-Her takımın başkanı ve bir yöneticisi iş ve cep telefonlarını, tertip komitesine bildireceklerdir.

13-Maçlarda erteleme olduğu taktirde, maçın ne zaman ve nerede oynanacağı, tertip komitesi tarafından takımlara bildirilecek, takımların itiraz hakları olmayacaktır.

14-Final ve yarı final maçlarında eşitlik bozulmaz ise 15’er dakikalık 2 devre uzatma oynanacak, sonuç değişmez ise penaltı atışlarına gidilecektir.

15-Guruplardaki takımların bir üst tura çıkmaları için averaj söz konusu olduğunda, ikili averaj olamayacağı için gol averajı söz konusu olacaktır.

16-Turnuvada 1.2.3.’lük, gol krallığı ve centilmenlik kupaları sahiplerini bulacaktır.

17-Turnuva şartnamesi, takım yöneticileri tarafından muhakkak suretle takım içerisinde okunarak duyurulacaktır.”

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.