“Bir taşla iki kuş”

Yerel gündemin yerel tiyatro gösterisine tam not:

Kazım Barış Çokan Kültür Merkezi’nde iki gün boyunca ücretsiz olarak sahnelenen oyuna tiyatro severler büyük ilgi gösterdi.

Bir köy ağasının, kız kardeşinin beşik kertmesini bulmak için büyük kente gelmesiyle birlikte geçen süre içerisinde töreden ayrılarak insanlar arasındaki çıkar ilişkilerinin bir parçası olmasını trajikomik bir dille anlatıldığı oyun büyük alkış aldı.

Tiyatro galasına Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Çağlar Özdemir, Yerel Gündem 21 Genel Sekreteri ve Belediye Meclis Üyesi Nuray Laçiner, AK Parti İlçe Başkanı Kerim Akça ve yönetim kurulu üyeleri, Tatkavaklı Belde Belediye Başkanı Orhan Alper, belediye meclis üyeleri ile birlikte çok sayıda tiyatro sever katıldı.

Fatih Yıldız’ın yazdığı, Halil Bulut’un yönettiği ve yerel tiyatrocular; Yılmaz Ödemiş, Aslıhan Altop, Halil Bulut, Burcu Nur Dinçer ve Ahmet Yalçın’ın rol aldığı oyun, izleyicileri mest etti.

Oyunun sonunda, hayvan haklarının korunmasına ilişkin mesajları izleyici ile paylaşan oyuncular ayakta alkışlandı.

Belediye Başkanı Sadi Kurtulan, Mustafakemalpaşa’da kültür adına yapılan etkinliklerin süreceğini söylerken, yerel tiyatro oyuncularını tek tek kutlayarak performanslarından dolayı çiçek takdim etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.