TÜRK’ÜN YUMRUĞU

AHMET AYGÜN ATA KÖŞE YAZISI

“Türk” ve “Türkiye” sözcüğünden rahatsız olanlar…
Emperyalistler (Abd, İngiltere, İsrail başta olmak üzere ); liberaller; kapitalistler; dinci ve bölücü terör örgütleri (pkk-pyd-ypg-sdg-pjak-ışid-İhvan hareketi (sözüm ona Müslüman kardeşler) -daeş-elnusra); Osmanlı-CILIK’çılar; Osmanlı hanedanı; Ermeni diasporası; pontusçuluk oynayan Rum ve Yunanlılar; “Türkiyelilik” ya da “Eşit yurttaşlık” söylemindeki hdp-chp-iyi parti içine sızmış zavallılar…..Ve Akp….
Osmanlı saltanatı; Türk yurdu Anadolu’da yüzbinlerce Türk’ü katletti, tecavüz etti. “TÜRK” sözcüğünü yasakladı. Aşağılayan tanımlarda bulundu. Türk yurdunu emperyalistlere sattı. (Bkz. Kıbrıs’ı İngilizlere satan Abdülhamid… Bkz. Kuzey Irak’ı Yahudilere satmayı öneren Abdülhamid). Sevr Anlaşmasıyla Türk Yurdunu, Türk Ulusunu emperyalistler arasında paylaştıran Osmanlı saltanatı.
Çöküş döneminde kurtulmak için sunulan ümmetçilik, İslamcılık, Osmanlılık ile çare bulamadılar. Bağımsızlığı ve özgürlüğü binlerce yıldır olduğu gibi “Türk Ulusunun” azmi ve kararı sağladı. Yıllardır bu gerçekleri yok sayan bir avuç emperyalist piyon; olmayan bir Ulus (Osmanlı),olmayan bir dil (Osmanlıca) ile Türk ve Türklüğe hakareti sürdürüyor. Tamamı aynı söylemde olan hdp; Osmanlı-CILIK oynayan bir grup Akp’li; Chp’ye sızmış bir grup liboş ve bir grup artık; İyi partiyi geçici konaklama yeri seçen Abd kaynaklı strateji merkezi üyelerinden ibaret bu zavallı yaratıklar varlıklarının, özgürlüklerinin temelinin Türk Ulusu olduğunun bilincinde değil!
Akp Genel Başkanı; Türk Tabipler Birliğinden bir avuç terörist sözcübaşının yediği herze için Birlik ve Odalardan Türk ve Türkiye sözcüklerinin kaldırılmasını istedi. Bu ancak andığımız zavallıları sevindirir. Bu şu anda Vatanın Bütünlüğü için Zeytin Dalı Harekatını yürüten Türk Silahlı Kuvvetlerini sırtından vurmak demektir. Ve Biz; ne Ulus kimliğimizi; ne ülke adımızı kal…dırt…ma…ya…ca…ğız. Pire için yorgan yakmak demek olan bu söylem Ulusal Birliğe bilerek ya da bilmeyerek zarar verecek söylemdir. Halkımız bu söylemleri ne kabul eder, ne kabullenebilir.
Birkaç gün önce bir Yurttaşımız otururken masama geldi. “Ahmet Kardeşim, Türk ve Türkiye sözcüğünden bu kadar rahatsız olanlar ellerine Türk Bayrağını alıp yürüyüş yaparken, gölgesine sığınırken ne hissediyor?” Elinden öptüm. Düşündüm. Düşündüm. Düşündüm. “Ya rol kesiyorlar, ya takiyye yapıyorlar” diye düşünürken söylemeden gözleri dolu dolu olan Yurttaşımız kalkmıştı. Ardından “abi çay” diye seslendim, dönüp bakmadı bile. Gözlerinden boşalacak yaşları gizlemek istiyordu, anladım.
Tabela milliyetçisi bir zat; sisteme AY-YILDIZ adını vermiş! Akp’nin 82. İl örgütü yaptığı partisinin Akp içinde de var olan “Türk” ve “Türkiye” denmesinden rahatsız olanlarla beraber olabilmesi de ayrı bir ironi!…Eh arada bir andığı “Milliyetçilik”, Amerikan tarzı olunca ironiside bol oluyor!
Osmanlı tokadı diye bir deyimimiz vardır. Atatürkümüz “Türk Ulusu ayağa kalktı mı; oturtacak güç bulamazsınız ” demiştir. Galiba 100 yıl önce emperyalist ve piyonlarının tattığı “TÜRK YUMRUĞUNUN” zamanı geliyor…

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.