“Türkiye’yi büyütmeye devam edeceğiz”

Adalet ve Kalkınma Partisi Bursa İl Başkanlığı’nın geçtiğimiz Pazar akşamı düzenlediği Milletvekili Adayı Tanıtımı ve İftar Programı büyük bir coşku içinde gerçekleştirildi. AK Parti Bursa İl Başkanlığı’nın, 27.Dönem Milletvekili adaylarını kamuoyuna tanıttığı programa Karacabey İlçe Teşkilatı’ndan da yoğun katılım sağlandı.
Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda gerçekleştirilen aday tanıtımı ve iftar programında Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Bursa milletvekilleri, milletvekilleri adayları ve teşkilat mensuplarının yanı sıra sivil toplum kuruluşları temsilcileri de yer aldı. Ayrıca Karacabey’den de yoğun katılımın olduğu Milletvekili Adayı Tanıtımı ve İftar Programı’na; Belediye Başkanı Ali Özkan, AK Parti İlçe Başkanı Ertem İşcan, Kadın Kolları Başkanı Hamiyet Özenli, Gençlik Kolu Başkanı Adem Coşkun, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, teşkilat yöneticileri ve mahalle yönetimleri aileleriyle birlikte katıldı.
Her milletvekili adayının kendini tanıttığı programda iftar öncesinde konuşan Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, “Türkiye ileriye gitmek zorundadır. Biz Türkiye’yi büyütmeye devam edeceğiz. 81 milyonun yaş ortalaması 30 olan Türkiye’de hedefimiz gelecek nesillerine güzel bir Türkiye bırakmaktır” dedi.
Rakiplerinin ortaya yeni bir projeksiyon koymadıklarını söyleyen Çavuşoğlu, “Geriye hareket etmek gibi bir püryanları olduğunu görüyoruz. Bu yanlıştır çünkü Türkiye artık geriye gidemez. Türkiye’yi hak ettiği yere, bütün ülkeler arasında ilk 10 ekonomiye sokmak hedefimiz olmalıdır. Cumhurbaşkanı adaylarını görüyorsunuz, milletvekillerini görüyorsunuz. Önce ortak bir aday ortaya çıkarmaya çalıştılar allem ettiler kallem ettiler ama başarı sağlayamadılar. Ne için bunu peşinden koştular? Biliyorlar ki Recep Tayyip Erdoğan karşısında kendileri mertçe ortaya çıkarak kazanma imkanına sahip değiller. Milletin hafızasında onların yeri olumsuz. Onun için nasıl bir araya gelebiliriz de Recep Tayyip Erdoğan’ı devletin yönetiminden uzaklaştırırız dediler ancak başaramadılar.
Sahada dolaşırken Türkiye Büyük Millet Meclisi itibarsızlaştırılacak, meclisin ve milletvekillerinin fonksiyonu kalmayacak diyerek milletimizin aklıyla alay etmeye kalktılar. Ancak bugün geldiğimiz noktada hesap ettikleri yine tuzak, yine oyun. Türkiye’nin geleceği için bir proje yok. AK Parti’mize ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a destek sağlamalı, hiç olmadığı kadar daha çok çalışmalı, hem Bursa’yı büyütmeli, hem Türkiye’yi büyütmeliyiz. 16 yıllık iktidarımızın son 10 yılında dünyada yapılan en büyük 10 projenin beşini gerçekleştirdik. Bu büyük projelerden bir tanesinde Kanal İstanbul projesidir. Ama gelgelelim bugün cumhurbaşkanı adayı olarak ortaya çıkan zatların bırak bu projeleri bir adım öteye götürmek için çabalamalarını, bu projeyi durdurmaktan bahsediyorlar. Bunlar millete yabancı, bunlar milleti tanımıyorlar. Türkiye’yi o eski, kötü, milletin ensesinde vurularak lokması alınan günlerde sanıyorlar ama artık öyle bir Türkiye yok artık. 24 Haziran’da Türkiye şaha kalkıyor” şeklinde konuştu.
Çavuşoğlu’nun ardından AK Parti Bursa Birinci Bölge Milletvekili Adayları; Mustafa Esgin, Refik Özen, Emine Yavuz Gözgeç, Ahmet Kılıç, Gülten Kapıcıoğlu, Sadettin Cangül, Arif Çelenk, Muhammed Erdoğan, Arif Bekir Dangaç ile Bursa İkinci Bölge Milletvekili Adayları; Efkan Ala, Osman Mesten, Vildan Yılmaz Gürel, Zafer Işık, Muhammet Müfit Aydın, Atilla Ödünç, Ahmet Yelis, Selda Meriç, Burcu Yaran ve İsmail Özkan da birer konuşma yaparak, ‘Durmak yok, yola devam’ mesajı verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.