Türkiye’de alçakça bir yönetim var

Karacabey'e çıkarma yapan Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, ülke gündemine ait çarpıcı açıklamalarda bulundu.
    İlk olarak CHP İlçe Başkanı Gönül Avil ve partilileriyle bir araya gelen Ekinci, daha sonra Salı Pazarı'ndaki esnafları ziyaret ederek sıkıntılarını dinledi.
    Ülke gündemi hakkında çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Milletvekili Ekinci, AKP'yi eleştiri yağmuruna tuttu.
    Türkiye'de alçakça bir yönetim sergilendiğine dikkat çeken Ekinci, AKP iktidarının milleti hiç düşünmediğini dile getirdi.
Bunların kıblesi “Dolar”dır
AKP'nin her alanda yanlış uygulamalar içine girdiğini ileri süren Milletvekili Kemal Ekinci, “Bunlar gerçekten çok yüzsüz. Milleti hiç düşünmeden alçakça bir yönetim sergiliyorlar. Ülkenin bölünmez bütünlüğünü hiç düşünmüyorlar. Bunlara 'Kıble nerede?' diye sorun. Size 'dolar'ı göstermezlerse şerefsizim. Ekonomisini Arap'lara, siyasetini de ABD'lilere teslim eden bir iktidardan ne bekleyebilirsiniz ki.
    Terörist başı Abdullah Öcalan'la 'Barış' adı altında görüşürlerken, diğer taraftan bu ülkenin Genel Kurmay Başkanları'nı, askerlerini, aydınlarını ve gazetecilerini hapse atılıyor. Türkiye büyük bir tehdit altındadır.
Hedef Kürdistan ve şeriat düzen
Artık 'Kürt' kelimesi başa bela oldu. Nedense dilini PKK, dinini AKP kullanıyor. Ceremesini de biz çekiyoruz. Bunların tek amacı ülke topraklarımızda Kürdistan'ı kurmak ve şeriat düzenini getirmektir.
CHP olarak tabandan tavana birlik içinde olmalıyız. Siyaset, ticaret değildir. Günü birlik düşüncelerden sıyrılmalıyız. Kemal Ekinci bu ülkeye feda olsun, ne olur ki? Önemli olan Türkiye'nin geleceğidir, birliğidir.
    Çiftçimiz kan ağlıyor. Kendi toprağını eken zarar ediyor. Topraklar el değiştirmeye başladı ve kime gittiği belli değil. Büyükşehir Yasası ile birlikte hayvancılığı da bitirecekler. Her şeyi tekelleştirecekler. Yandaşlarına peşkeşleyecekler. Eğer bu ülkede saman bile ithal ediliyorsa, gerisini siz düşünün.
CHP olmazsa Türkiye biter
Köylerden öğretmenleri aldılar, yerlerine imam getirdiler. Şimdi de köy muhtarlarını bitirecekler. Yanlış anlaşılmasın, biz herkesin diline, dinine saygımız sonsuzdur. Burada söz konusu imamlarımız değil, bu ülkeyi yönetenlerin amaçlarıdır.
    Türkiye'nin anahtarını bir yerlere teslim ediyorlar. Bilinmeyen bir el bu ülkeyle istediği gibi oluyor.
    35 yıldır CHP'liyim. Meclis'e gittikten sonra şunu çok iyi anladım ki; eğer bu ülkede CHP bir daha barajın altında kalırsa, şeriat devleti oluruz” şeklinde sözlerini noktaladı.
    Konuşması büyük alkış alan CHP Bursa Milletvekili Kemal Ekinci, daha sonra beraberinde İlçe Başkanı Gönül Avil ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte pazarcı esnafını ziyaret ederek, “Hayırlı işler” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.