Türkiye hak ettiği bir iktidara sahip değil

Karacabey Saadet Partisi Başkanı Gürsoy Yıldız, iktidarın bu ülkeyi gerektiği tarzda yönetemediğini söyledi.
Yıldız konuyla ilgili yaptığı açıklamasında, 2014 yerel seçimlerinin partileri ve Türkiye için önemli olduğunu ifade etti. Yıldız, “Bugünkü iktidarın bu ülkeyi gerektiği tarzda yönetemediği kanaatindeyiz.
Bunu söylediğimizde bize 'Siz de kimseyi beğenmiyorsunuz, yapılan birçok müspet iş var. Bunları hiç mi görmüyorsunuz' diye sorular yöneltiliyor. Biz elbette yapılan hizmetleri görüyoruz. Yapılanları görmemek kör olmak demektir. Yollar yapılıyor. Hızlı trenler yapılıyor,  havaalanları inşa ediliyor, TOKİ konutlar yapıyor, hastaneler okullar yapılıyor. Ancak dikkat edin, saydığım bütün yatırımlar hayatı rahatlatan, ama bu ülkeyi güçlendirmeyen yatırımlardır” dedi.
Ülkelerin yatırımla güçlenebileceğine dikkat çeken SP İlçe Başkanı Gürsoy Yıldız, “Eğer bir memlekette sanayiye yeterli kaynak ayrılmıyor, sanayi yatırımları yapılmıyorsa, tarım adım adım geriliyorsa, biz dün ürettiğimiz tarım ürününü bugün başka ülkelerden satın alıyorsak bir şeyler yanlış demektir” diye konuştu.
Anadolu illerine yeterince yatırım yapılmadığı için küçük kentlerde yaşayan vatandaşların göç etmek zorunda kaldığını da savunan Yıldız, Türkiye'de ciddi bir iç göç sorunu olduğunu sözlerine ekledi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.