Köyler Ligi’nde heyecan başlıyor

Karacabey'de bu yıl yapılıp yapılmayacağı merak beklenen, “Kaymakamlık Köyler Ligi Süt Kupası” nihayet kesinlik kazandı. İlçedeki en büyük futbol organizasyonu olan Köyler Ligi, 22 Aralık Cumartesi günü başlıyor.
    Konuyla ilgili önceki gün köy muhtarları ve kulüp yöneticileriyle bir toplantı gerçekleştiren Kaymakam Ahmet Yurtseven ile Süt Birliği Başkanı Mehmet Erdem, yoğun talepler karşısında Köyler Ligi'ni devam ettirme kararı aldıklarını açıkladı.
    Süt Birliği'ndeki toplantıya ilgi gösteren köy muhtarları ile kulüp yöneticileri, bu organizasyonun uzun yıllar sürmesi için her türlü özveriye hazır olduklarını kaydetti.
    Gençlik Hizmetleri eski Spor Müdürü Ayhan Sağlam sorumluluğunda düzenlenecek olan Köyler Ligi'nde kuralar da çekildi. Buna göre turnuvaya katılan 18 takım, 3'erli gruplara ayrıldı. Diğer taraftan bunların dışında turnuvaya katılmak isteyen takımların da başvurularının kabul edileceği bildirildi.
    Türkiye'ye de örnek olan Köyler Ligi organizasyonun, bu yıl da büyük bir heyecana getirmesi bekleniyor. Geçmiş yıllardaki takımların performanslarına göre bakıldığında özellikle A ve C grubundaki maçların çok çetin geçmesi bekleniyor.
    22 Aralık 2012 tarihinde start alacak Köyler Ligi'nde kuralar sonucu gruplar şu şekilde oluştu;
    A Grubu; Harmanlı, Hamidiye, Subaşı, Sultaniye, Beylik, Akçakoyun.
    B Grubu; Ovaesemen, Gönü, Hotanlı, Tophisar, Taşlık, Bakırköy.
    C Grubu; Yenisarıbey, Keşlik, İsmetpaşa, Sazlıca, Ortasarıbey, Yenikaraağaç.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.