Türkiye artık çok güçlü bir ülke!

Bursa Karacabeyliler Derneği'nin Tanış Gecesi'ne katılan Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Sedat Yalçın, Türkiye'yi çok daha güzel günlerin beklediğini söyledi.

Tanış Gecesi'ne AKP İl Başkanı Sedat Yalçın'ın yanı sıra İl Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Tarım Komisyonu Başkanı da olan Karacabeyli Ali Özkan ve İl Yöneticisi Dinçer Akyel de katıldı.

Bursa Karacabeyliler Derneği olarak başarılı insanların her zaman arkasında olduklarını belirterek sözlerine başlayan Başkan Yüksel Ceylan, bu süreçte AK Parti İl yönetiminde olan Ali Özkan, Milletvekili Önder Matlı, TÜSİAD Başkanı Muharrem Yılmaz, Bursa Ticaret Borsası Başkanı Özer Matlı ve Bursa Ticaret Odası Başkan Vekili Mustafa Esgin gibi Karacabeylilerle gurur duyduklarını söyledi.

Bu isimlerin daha da çoğalması adına dernek olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Ceylan, Karacabey'e ve insanına yarar sağlayacak her kişi ya da projenin yanında olduklarını ifade etti. Ceylan, “Bu değerlerin sayısını ileride daha da arttırmak için elimizden gelenin en fazlasını yapıyoruz” dedi.

Karacabeyliler Derneği'nin kısa sürede büyük işlere imza attığına dikkat çeken AK Parti İl Başkanı Sedat Yalçın ise, güçlü bir örgütlenmenin her zaman yararlı olduğunu söyledi. Karacabeylilerle bir arada olmaktan mutlu olduğunu dile getiren Yalçın, “Karacabeyliler Derneği, çok geç kurulmasına karşın kısa sürede adını zirveye taşımasını bildi. Hiçbir başarı tesadüf değildir. Her şey planlı, programlı çalışmayla oluyor. Örgütlü toplum olmanın faydalarını çok kısa bir süre içerisinde göreceksiniz. Böyle bir derneği kuran ve görev alan herkesi ve maddi manevi emeği geçenlere teşekkür ederim” diye konuştu.

Türkiye'nin son 10 yılda büyük bir ivme kazandığını vurgulayan Yalçın, gelinen noktada imkansızın başarıldığını ifade etti. Türkiye'nin bir zamanlar İMF kapılarında borç dilendiğini belirten Yalçın, “O dönemde çekilen rezaletler ve bugün gelinen nokta çok önemlidir. Şu anda Türkiye, İMF'ye borç verir konuma geldi. Türkiye artık, sınırlarına yetmeyen bir ülke oldu. Şu durumda dünyanın en büyük ilk 10 ekonomisi içindeyiz. Ülkemizi ilerleyen süreçte daha güzel günler bekliyor. Bundan kimsenin kuşkusu olmasın” diyerek sözlerini tamamladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.