Türk milliyetçiliğinin simgesiyiz!

Türk milliyetçiliğinin simgesiyiz!
Karacabey Milletçi Hareket Partisi (MHP) İlçe Başkanlığı, parti kuruluşunun 40. yıldönümü etkinlikleri kapsamında önceki gün Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.
Belediye Başkan adayı Ayhan Tayfur, İlçe Başkanı İsmail Tezcan, Yönetim Kurulu üyeleri ile 40 partili, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan parti binasına kadar yürüdüler.
Cumhuriyet Alanı’ndaki törenin ardından akşam parti binasında bir program düzenlendi. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurulduğu 9 Şubat 1969 yılından günümüze kadar geçen süreç değerlendirildi.
İlçe Başkanı İsmail Tezcan, MHP’nin 40 yılı aşkın süredir Türk milliyetçiliğinin simgesi olduğunu belirterek, “Milliyetçi Hareket, milletin davasıdır. MHP, 40 yılın fedakar ve feragat temsilcisidir. Kutlu olsun” dedi.
Partililerin coşkulu alkışlarından sonra, MHP’ye katılan 10 kişiye rozet takma töreni düzenlendi.
MHP’nin Belediye ve İl Genel Meclis üyeliği adaylığında isimleri geçenlerin ağırlık kazandığı rozet takma töreni gövde gösterisine dönüştü. Ayşe Şentürk, Zafer Birinç, Rahmi Asnaşa, Hakan Ege, Turgut Bahçeci, Halit Bulut ve Kani Bereket’e, Kadın Komisyonu Başkanı Gülüzar Kaya, Belediye Başkan Adayı Ayhan Tayfur, Yönetim Kurulu Üyeleri; Abdulkerim Şuva, Ertuğrul Zengin, Ahmet Kudu ve Adnan Sezgin ile İlçe Başkan Yardımcısı Şeref Erdinç MHP rozetlerini taktı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.