Türk Emekli Sen, öğretmenleri unutmadı

Türk Emekli Sen, öğretmenleri unutmadı
Türk Emekli Sen Karacabey Temsilcisi Abdulkerim Şuva, Öğretmenler Günü nedeniyle Kamu Sen İlçe Temsilcisi Mustafa Şentürk’ü ziyaret etti.
Emekli eğitimcileri unutmadıklarını belirten Abdulkerim Şuva, tüm öğretmenlerin gününü kutladı. Öğretmenliğin kutsal bir meslek olduğunu dile getiren Şuva, “Öğretmen yol gösterendir. Eğitendir, öğretendir. Böylesine önemli bir mesleği icra eden öğretmenlerimizi bir gün değil, her gün hatırlamalıyız” dedi.
Ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kamu Sen Karacabey Temsilcisi Mustafa Şentürk, emekli öğretmenlerin sadece kurumlardan ayrıldıklarını ancak, hizmete devam ettiklerini vurguladı. Şentürk, “Emekli öğretmenlerimizin yaptıkları hizmetleri asla unutmuyoruz. Umarım yetkililerde unutmazlar. Devletimizden emeklilerin rahat, huzurlu ve ekonomik sıkıntılardan uzak bir yaşam sürdürme olanağı sağlamalarını bekliyoruz. Tüm öğretmenlerimizin eğitim alanındaki sorunları dikkate alınmalıdır. Ülkenin temeli eğitimdir. Bu duygularla bende eğitim camiasının Öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.