Karacabey’e “Saadet Bayrağı” ile huzur gelecek!

Karacabey’e “Saadet Bayrağı” ile huzur gelecek!
*Saadet Partisi’nin “Ekim Ayı Divan Toplantısı”na katılan İl Başkanı Doç.Dr. Ramazan Albay, AKP’nin ülke insanını günden güne umutsuzluğa sürüklediğine dikkat çekerek, “Yerel seçimlerdeki başarımız bizi genel iktidara taşıyacak. Bu nedenle çok çalışmalıyız” dedi.
*Program sonunda sürpriz yaparak Saadet Partisi’nden Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklayan İsmail Çakıcı, partililerden büyük alkış aldı. Karacabey’e hizmet etmek istediğini belirten İsmail Çakıcı, “Herkesin desteğini bekliyorum” dedi.
Karacabey Saadet Partisi Yöneticileri, “Ekim Ayı Divan Toplantısı”nda sürpriz bir çıkış yapan İsmail Çakıcı’nın Belediye Başkanlığı’na aday adaylığını açıklamasıyla coşkulu bir gece yaşadı.
Parti binasındaki çok sayıda partilinin ilgi gösterdiği toplantıya İl Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Sorumlusu Emekli Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan Albay konuşmacı olarak katıldı.
Karacabey’in tanınmış esnaflarından İsmail Çakıcı, program sonunda Belediye Başkanlığına aday adaylığını açıklayarak sürpriz yaptı. Partililerin alkışlarla karşıladığı İsmail Çakıcı, Karacabey’e hizmet etmek istediğini ve herkesten destek beklediğini belirtti.
İlçe Seçim İşleri Başkanı Sait Ünlü’ye dilekçesini sunan İsmail Çakıcı, aday gösterildiği takdirde partisi ve ilçesi için bundan sonra daha çok çalışacağını duyurdu.
Toplantıya konuşmacı olarak katılan İl Başkan Yardımcısı ve Mahalli İdareler Sorumlusu Emekli Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan Albay, ülke gündemi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Türkiye’nin çok zor dönemlerden geçtiğine dikkat çeken Albay, AKP’yi eleştiri yağmuruna tuttu.
AK Parti’nin insanları umutsuzluğa sürüklediğini dile getiren Albay, “Her şey açıkça ortadadır. AKP, ülkemizi ve insanlarımızı mutsuzluğa itmiştir. 2 dönemdir iktidarda olmalarına karşın her geçen gün Türkiye’yi biraz daha umutsuzluğa sürüklemiştir. Sokağa çıkın ve kime sorarsanız sorun. Yaşamından memnun olan yok. Gelir dönüşümünde büyük adaletsizlikler var. IMF politikaları nedeniyle halkı ezdiler. Ezmeye de devam ediyorlar. Reel ekonomide canlanma yok. Yoksulluk ve işsizlik günden güne artıyor. Sadece Bursa’da 40 bin işsiz var. Gerisini siz düşünün. Temel hak ve hürriyetlerde hiçbir ilerleme kaydedilemedi. Bölücüler ve teröristler insanlarımızın ciğerini yakmayı sürdürürken, AKP olaylara seyirci kalmaktan başka bir şey yapamıyor. Mazeretlerin arkasına sığınıyorlar. İslam kardeşliğini bölmek isteyenlere karşı etkin bir politika yürütemeyen AKP, her yönden başarısız olmuştur” dedi.
Yerel seçimlerin önemine değinen İl Başkan Yardımcısı Emekli Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ramazan Albay, “Yaklaşan yerel seçimlerde çok çalışmak zorundayız. Yerelde alacağımız başarılar bizleri genelde iktidara taşıyacak. Saadet Partisi, kardeşlik düşüncesiyle ülkeyi bir araya getirecek tek partidir. Prensipli ve sürekli çalışmalıyız. Giyim, kuşam ve davranışlarımızla örnek olmalıyız. Gereksiz tartışmalara girmemeliyiz. Partiyi aile gibi görmeli ve birlikte hareket etmeliyiz. Karacabey’e Saadet bayrağını dikeceğiz. Milli Görüş belediyeciliğini herkese göstereceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.