Türk bayrağına saygısızlık!

Dekan Mehmet Arslan’a tepkiler sürüyor…

Bandırma İİB Fakültesi’ndeki Türk bayrağına karşı sergilenen saygısızlığa tepkiler giderek yoğunlaşıyor.
İİB Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Arslan’ın tasarrufu da bilinçli olarak gerçekleştirildiği ileri sürülen yırtık Türk bayrağının halkın gözleri önünde dalgalandırması Bandırmalıları rahatsız etti.
Yırtık bayrağın aylardır sallandığına dikkat çeken öğrenciler, bu duruma Dekan’ın uyarıldığı halde seyirci kaldığını belirtti.
Tepkilerin yoğunlaşması üzerine bayrağı değiştirmek zorunda kalan Fakülte Dekan’ı Mehmet Arslan “Fırtınalı havaların etkisiyle yıpranma olmuştu. Değiştirmeyi düşünüyorduk zaten. Yıpranan bayrağı yenisiyle değiştirdik. Hiçbir sorun kalmadı” dedi.
Bayrağın yenilenmesi ile ilgili Dekanlığın aylarca uyarıldığını dile getiren Bandırmalılar, “Utanç verici günler yaşadık. Yaşananlar tam bir rezalet. Bayrak vatan demektir, namus demektir, Bayrağımıza böyle mi saygı göstereceğiz. Dekan Arslan adeta tetikçilik yapıyor. Öğrencileri birbirine düşüren görevini başarıyla sürdürüyor.
Halkı ikiye bölüyor. Bursa’da yaşayan Arslan, haftada ancak iki gün Bandırma’ya geliyor. aldığı maaşın yarısından fazlası haramdır. Yazıklar olsun. Bu olay okulun tarihine en büyük utanç olarak kazındı” diye konuştu.
Dekan Arslan’ın ilginç uygulamalarıyla AKP yöneticilerine “Görün beni” mesajı gönderdiği ileri sürüldü.
Bandırma’da sert eleştirilerin odağındaki Prof. Dr. Mehmet Arslan’a sosyal medyada da yüklenmeler oldu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.