Turan, “Alternatif parti biziz”

Karacabey Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı Bülent Turan, mezarlıkların yeniden düzenlemeye alınması gerektiğini vurguladı.
Vatandaşların uzun yıllar önce vefat eden yakınlarının mezarlarını bulmakta zorluk çektiğini dile getiren Turan, Belediye’nin mezarlıklara hiç bir görsel katkıda bulunmadığını söyledi.
Merhum Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun “Gül, gül ki, gül yüzünde binlerce güller açsın, gül bahçesinde sevgi topla demet demet, sevgi de güller açsın, güller sevgi dağıtsın” şiirini hatırlatan Turan, “Halkın içinden geldiğimiz için Karacabey’in ve Karacabeylilerim ne istediğini çok iyi biliyoruz. Hala alternatif bir parti yok. Vatandaşlarımız BBP’nin sesini bu seçimlerde duyacak” dedi.
BBP’nin tüm belediyelerinde mezarlık çalışmaları olduğuna vurgu yapan Turan, “BBP, Türkiye’nin birinci partisi olma yolunda ilerlediğini Giresun ve Tokat’ın bazı ilçe belediyeleri BBP’ye geçti. Geçiş süreçleri de devam edecek. BBP kazanırsa Türkiye kazanır” şeklinde konuştu.
Ankara Keçiören’deki bazı siyasi partilerin BBP Binası’na saldırmasına yönelik açıklamada da bulunan Turan, “Her ne olursa olsun, değil ki Keçiören her yerden saldırsalar da biz bu seçimlere gireceğiz. Muhsin başkanımızı bu vatan uğruna şehit verdik. Biz de bu vatan uğruna ölmekten bir saniye bile olsa korkmayız” diyerek saldırganları kınadı. Turan, “Keçiören’de BBP’ye büyük ilgi olduğu için Turgut Altınok başkanımızı çekemiyorlar. PKK partisi Keçiören’i alacak olsa BBP’den başka kimse sesini çıkaramaz. Turgut Altınok başkanımızın yanındayız” diye konuştu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.