Tüm Bursa’yı kucaklıyoruz!

MHP İl Başkan Adayı Tevfik Topçu, ziyaretlerini sürdürüyor:

MHP Bursa teşkilatları, 13 Mayıs 2012 günü yapılacak büyük kongreye hazırlanıyor. İlçe ilçe gezerek delegelerle buluşan Topçu, Yıldırım, Nilüfer ve Osmangazi teşkilatlarını ziyaret etti. Yoğun katılımın olduğu ziyaretlerde partililer Topçu'ya hafta sonu yapılacak seçim için tam destek verdi.

MHP olarak önlerinde uzun ve zorlu bir sürecin olduğunu belirten Topçu, ülkücü kadroların bu yolda emin adımlarla ilerlediğinin altını çizdi.

Topçu, “Önümüzdeki süreç çok çetin ve zor. Allah'a inandığım gibi inanıyorum. 3 dönemdir başkanlığını yaptığım bu teşkilat pazar günü beni yalnız bırakmayacak. En büyük desteği Osmangazi teşkilatından alacağıma inanıyorum. Tevfik Topçu olarak 5 Haziran 1977 seçimlerinden bu yana bütün seçimlerde aktif olarak görev yaptım. Dolayısıyla Bursa'da bu süreçleri en iyi bilenlerden birisiyim. 35 yıllık siyasi hayatımda Bursa'ya elimden gelen desteği verdim. Camiayı çok iyi tanıyorum. Bu hareketi iyi tanıyorum” diye konuştu.

Siyasette ana gövdeden ayrılanlar hep kaybettiğine işaret eden Topçu, “1950 yılından bu yana hatırlayın. Siyasi partilerden ayrılanlar başka partiler kurdu. Hiçbirisi başarılı olamadı. MHP'nin geçmişinde de bu ayrılıklar yaşandı. Başarılı olamadılar. Dolayısıyla siyasetin bu kuralı bugün Bursa'da da yaşanacak. Ana gövdeyi temsil eden mevcut ve görevine devam eden il başkanı benim. Bazı arkadaşlarımız mutsuzluklarından dolayı haksızlığa uğradığını iddia ediyorlar. Yanımızdan ayrıldılar. Tabi ki üzüldük. Tabi ki onların hizmeti oldu. Onlar da bizim kardeşimiz. Başarılı olmaları mümkün değil” şeklinde konuştu.

Tevfik Topçu'nun Bursa'da birliği temsil ettiğini dile getiren Topçu, 2014 yerel seçimlerinin MHP'nin kader seçimi olacağını vurguladı. Topçu, “Eğer bütün Bursa'yı kucaklarsak, mutlaka başarılı oluruz. 2014 yerel seçimleri Türkiye ve MHP için kader seçimidir. 2014'e kilitleneceğiz. Başarılı olacağımıza da inanıyorum” ifadelerini kullandı.

MHP'nin Türkiye çapında 42 ilinde kongre heyecanı yaşadığını vurgulayan Topçu, “Bunların tamamına yakını çok adaylı gerçekleşti. Bursa'da da çok adaylı bir kongre yaşıyoruz. Şu kalabalıklar bunu ifade ediyor. MHP gelecekte emin ellerde ve yükselişte. Bu partimizin doğru yolda olduğunu gösteriyor” açıklamalarında bulundu.

Ziyarette, MHP Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Fevzi Zırhlıoğlu, MHP Yıldırım İlçe Başkanı Süleyman Tefekkür, Nilüfer İlçe Başkanı Hakan Yürük, Kestel İlçe Başkanı Yüksel Okumuş, Orhaneli İlçe Başkanı İsmail Asa, Orhangazi İlçe Başkanı Yüksel Akbayrak, İnegöl İlçe Başkanı Fahri İnkaya, Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Selim Oruç, Karacabey İlçe Başkanı Fevzi Kahraman, Yenişehir İlçe Başkanı Turgay Karasu, Osmangazi İlçe Başkanı eski Başkanvekili Mahmut Tekinbaş, Osmangazi eski İlçe Başkanı Ali Gelişmek, 200'ün üzerinde il delegesi, çok sayıda il yönetim kurulu üyesi, Ülkücü Kadınlar Derneği Kurucu Başkanı Ülker Eskin, İl Kadın Kolları Başkanı Semra Gökalp, milletvekili adayları Murtaza Kılıç, Gülten Sürücü, Levent Burmalı, Şenay Usludoğan ve çok sayıda partili destek verdi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.