“TSK’nın ve devletimizin yanındayız”

Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı Karacabey’deki 11 sendika geçtiğimiz Cuma günü, Barış Pınarı Harekatı kapsamında terörle sınır ötesi mücadelesi veren Türk Silahlı Kuvvetleri’ne destek için Öktemler Camii’nde Cuma saatinde Mevlid-i Şerif okuttu.
Memur-Sen Karacabey İlçe Temsilcisi Fatih Alpaslan öncülüğündeki etkinliğe; Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, ilçedeki 11 sendika temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Mevlid-i Şerif sonrası harekat ile ilgili açıklama yapan Memur-Sen Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Türk Silahlı Kuvvetleri ve devletin her zaman yanında olduklarını vurguladı.
Yünkül, “Ülke olarak zorlu dönemlerden geçiyoruz. Bu askeri operasyon ülkemiz sınırlarının terörden korunması adına çok önemli. Bu yalnızca ülkemizin sınır güvenliği açısından değil, misafir ettiğimiz Suriyelilerin de evlerine tekrar geri dönmeleri adına çok önemli bir harekattır. Her zaman olduğu gibi bundan sonrada TSK’nın ve devletimizin yanındayız. Hatırlanacağı üzere, operasyonun başladığı 9 Ekim’den itibaren özellikle Batı ülkeleri operasyona karşı çıkarak ülkemize karşı ciddi tepkiler öne sürmüşlerdi. Ancak biz davamızda haklıydık ve haklı olduğumuz da önceki akşam Amerika Birleşik Devletleri ile yapılan anlaşma neticesinde ortaya çıkmıştır. Türkiye bu anlaşma ile istediğini almıştır ve barış koridoru hayata geçilecektir. Bu önemli süreç inşallah şehit haberleri gelmeden atlatılır. Memur-Sen olarak bu zamana kadar yapılan operasyonda şehit olan askerlerimiz ile vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum.” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.