Trakya Birlik, müfettiş yardımcıları alacak

Trakya Birlik Teftiş Kurulu, bünyesinde görevlendirilmek üzere sınavla müfettiş yardımcıları alınacağını duyurdu.
Trakya Üniversitesi Rektörlüğü’nce 04 Şubat 2014 tarihinde Edirne’de yapılacak olan yazılı sınavda başarılı olanların sözlü sınava alınacağı bildirildi. Yalnızca erken adayların katılabileceği yazılı sınavın, giriş yeri ile saati ise Trakya Üniversitesi Rektörlüğünce açıklanacak.
Sınava katılmak isteyenlerin, Trakya Birlik Personel Yönetmeliği’ndeki şartları taşıması ve üniversitelerin örgün öğretim yapan hukuk, siyasal bilgiler, işletme ve iktisat fakülteleri ile iktisadi ve idari bilimler fakültelerinin 4 yıllık eğitim veren maliye, iktisat, kamu yönetimi, işletme, uluslararası ilişkiler, çalışma ekonomisi, ekonometri, Avrupa birliği ilişkileri, uluslararası ticaret, bankacılık ve finans bölümü veya bunların Yüksek Öğrenim Kurumunca eşitliği kabul edilmiş Türkiye ve yabancı ülkelerdeki eşitlerinden birini bitiren ve sınav tarihinde 30 yaşını doldurmamış adayların, sağlık durumlarının her türlü iklim ve yolculuk koşullarına elverişli bulunması gerekiyor.
Adayların müfettişlik görevini yapmasına engel olabilecek hastalığı veya sakatlığının bulunmaması, askerlik görevini yapmış veya erteletmiş olmaları, Trakya Birlik Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca yapılacak araştırmada sicil, tutum ve davranış yönünden müfettişliğe engel durumlarının bulunmaması ve Trakya Birlik tarafından açılan müfettiş yardımcılığı sınavına bir defadan fazla katılmamış olmaları, başvuru şartları arasında yer alıyor.
Sınav ile ilgili açıklayıcı bilgileri kapsayan sınav broşürü ve aday başvuru formu, Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı, kooperatifler ve işletmelerden temin edilebilecek. iktisat, hukuk, muhasebe ve yabancı dil dallarından oluşan sınava katılacak olan adayların istenen belgelerle birlikte en geç 09 Ocak 2015 tarihinde saat 17.30’a kadar Trakya Birlik Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’na başvurmaları gerekiyor

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.