TOKİ konutlarında çöp konteynırı faciası!

 

Yaklaşık 3 gün önce aşırı rüzgar nedeniyle çöp konteynırının evinin önünde bulunan arabasına şiddetli bir şekilde çarptığını belirten Ekrem Gündoğdu, bu nedenle büyük bir zararla karşı karşıya kaldığını söyledi.

            Olayın ardından sıkıntısını site yöneticisine iletmesine karşın kendisini sürekli oyaladığını ve ilgilenmediğini ifade eden Gündoğdu, haksızlığa uğradığını belirtti.

            TOKİ Konutlarında meydana gelen tüm sıkıntılardan site yöneticisinin sorumlu olduğunu ve buna göre de yasal yetkilerle donatıldığını savunan Gündoğdu, arabasında meydana gelen hasarın karşılanmasını istedi.

            Ekrem Gündoğdu, “Bu nasıl site yönetmektir, anlamış değilim. Daha önce çöp konteynırının başka yere bırakılması konusundaki isteğimi defalarca site müdürüne ilettim. Ancak dinlemedi. Site içinde birkaç kez bu tür sıkıntıyla karşı karşıya kalındı. Site müdürünün aracı da zarar gördü. Ancak, çöp konteynırının yerini bir türlü değiştirmedi. Tüm bunlar göz ardı edildi ve olan benim arabama oldu. En büyük zararı ben gördüm. Şimdi gelin görün ki çöp konteynırının yeri değişmiş. Demek ki isteyince oluyormuş.

Zaten zor koşullarda bir yaşam sürüyoruz. Arabamı kredi çekerek aldım. Annem rahatsız ve ona bakmakla da yükümlüyüm. Tüm bu zorluklara bir de böyle bir sıkıntı eklenince insanın morali bozuluyor. Beni sürekli oyalayan ve sorunuma ilgisiz kalan site müdürü hakkında savcılığa şikayetimi bildirdim. Bu olayı, başka bir vatandaşın da başına aynı şeyler gelmesin diye kamuoyuyla paylaşıyorum” şeklinde tepkisini dile getirdi. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.