TOKİ, inşaat öncesi vatandaşları bilgilendirecek

Karacabey Belediyesi’nin Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile ilçede 660 adet konut inşa etmek üzere protokol imzalamasının ardından, TOKİ yetkilileri 9 Mayıs Cuma günü saat 19.00’da Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’nde halka açık bir toplantı düzenleyecek. Belediye Başkanı Ergün Koç, konut sahibi olmak isteyen vatandaşları bilgilendirme toplantısına davet etti.
Belediye Başkanı Ergün Koç’un girişim-leriyle, Karacabey’in Şirinevler Konut Yapı Koope-ratifi karşısında bulunan 55 bin metrekare alanda 15 yıl vadeli üç model konut yapımını kabul eden TOKİ, Şükran Yemişçioğlu Kültür Merkezi’ndeki bil-gilendirme toplantısının ardından, süreci hızlan-dırarak konut sahibi olmak isteyenlerin taleplerini belirlemek üzere kayıtlara başlayacak. TOKİ’nin kaliteli konut yapımıyla ilçedeki çok sayıda talebi karşılayacağını belirten Başkan Koç, 72 adedi 63 metrekare, 476 adedi 75 metrekare ve 112 adedi 113 metrekare olmak üzere 660 adet konut inşaatına 2-3 ay gibi kısa bir sürede başlanacağını açıkladı. Koç, geri ödemelerin konuta girildikten sonra 180 aylık sürede taksitler halinde yapılacağını belirtti.
TOKİ aracılığıyla, vatandaşların uygun ödeme koşullarıyla kaliteli konutlara kavuşacağını kaydeden Koç, “15 yıla yayılan ödeme planı projenin en cazip yönüdür. İlçedeki vatandaşlarımızı bilgilendirme toplantısına katılmaya ve TOKİ yetkililerinin ayrıntılı açıklamalarını dinlemeye davet ediyorum” dedi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.