Tofaş’a Karacabey desteği

Gençlerbirliği Basketbol Okulu, öğrencileri Bursa’ya maça gitti:

Karacabey Gençlerbirliği Spor Kulübü önderliğinde açılan “Basketbol Okulu” önceki gün Bursa’da oynanan Tofaş-Antalya Büyükşehir Belediyespor maçını izledi.

            Belediye’nin otobüs desteğinde bulunduğu etkinliğe yaklaşık 50 basketbolcu katıldı.

Antrenör Milli Basketbolcu Şevki Yıldırım ve Yardımcısı Beden Eğitimi Öğretmeni Harun Kavuşturan önderliğinde aileleriyle birlikte Bursa’daki basketbol heyecanını canlı yaşama olanağı bulan öğrencilerin mutlulukları görülmeye değerdi.

            Gençlerbirliği Basketbol Okulu olarak bu tarz sosyal etkinliklere önem verdiklerini dile getiren Antrenör Şevki Yıldırım, “Çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Öğrencilerimiz ve velilerimizle büyük bir aile olduk. Sosyal etkinlikler çerçevesinde öğrencilerimizi Bursa basketbol temsilcimiz Tofaş’ın maçında bir ilke imza attık. Öğrencilerimizin ders ve antrenman stresinden bir nebze olsun kurtulması için bu tür etkinliklerimiz devam edecektir” dedi.

            Yıldırım, basketbol sporunun yaygınlaşması için kendilerine yardımlarını esirgemeyen Karacabey Kaymakamı Dursun Balaban ile Belediye Başkanı Ergün Koç’a teşekkür etti.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.